1. Aan recreatiemeer
  2. Kleine camping
  3. Volop watersport, fiets- en wandelmogelijkheden
  4. Dichtbij Leiden, Amsterdam

Kleine camping aan meer

Onze kleine camping bevindt zich op vakantiepark Park Wijde Aa en ligt aan het meer 'Wijde Aa'. De kleine camping telt slechts 11 kampeerplaatsen, allen voorzien van elektriciteit (10 ampère), geschikt voor jouw caravan, tent of camper

Op ons open kampeerveld tref je 1 centraal watertappunt en even verderop staat ons sanitairgebouw met eenvoudige sanitaire voorzieningen: 2 wc's, 2 douches en 2 wasbakken. Afwassen doe je in onze 'stal'. Deze stal doet ook dienst als 'woonkamer' op het moment dat het weer het even laat af weten. Je kan er een boek lenen uit onze mini-bibliotheek, een potje poolen of een gezelschapsspelletje spelen. 

Recreatiemeer 'Wijde Aa'

Vanaf de camping loop je het erf over, de dijk op om daar direct het meer 'Wijde Aa' te zien liggen. Bij mooi weer neem je natuurlijk een verfrissende duik vanaf onze zwemsteiger in de Wijde Aa. Ook is het mogelijk om een dag of een halve dag onze huursloep te huren en het Braassemermeer te verkennen of vanuit onze haven naar Leiden te varen. Leg aan bij één van de vele terrasjes die Leiden rijk is en geniet van de prachtige, historische binnenstad met haar grachten en schitterende grachtenpanden.

Liever een dagje zeilen? Ook dan zit je goed bij onze camping. Wij verhuren namelijk een zeilboot speciaal voor onze parkgasten. Vanaf onze kleine camping, direct aan de Hollandse Plassen is het echt fantastisch zeilen!

Vermaak op de camping

Terug op onze goed onderhouden kleine camping kan je kosteloos een balletje slaan op onze hardcourt tennisbaan of verbeter je jouw golfswing op één van de twee golfafslagplaatsen in de golfafslagkooi. De kinderen vermaken zich ongetwijfeld met de skelters, op het voetbalveldje of in het 'bos'. Even een dagje minder weer? Dan kunnen de kinderen terecht in onze speelschuur. Heerlijk timmeren onder begeleiding van een ouder, spelen in de poppenhoek, of een potje tafeltennis of tafelvoetbal met nieuw gemaakte vriendjes.

Veel te beleven in de omgeving

Wist je trouwens dat je vanaf onze kleine, gezellige camping zo in steden als Leiden, Den Haag en Amsterdam bent? Ook het strand van Noordwijk en Keukenhof zijn meer dan een bezoek waard en vanaf Park Wijde Aa goed te bereiken. Met de fiets rij je vanaf ons park zo het Groene Hart in. Lekker genieten van het polderlandschap, de luchten en haar molens.

Samengevat

 
  1. Kleine, gezellige, goed onderhouden camping aan een meer
  2. Met veel fiets-, wandel- en watersportmogelijkheden
  3. Fiets-, sloep- en zeilbootverhuur aan parkgasten
  4. Gelegen in een fantastische omgeving
  5. Dichtbij Leiden, Amsterdam en Den Haag, Strand en Keukenhof