1. Kleine camping
  2. Dichtbij Leiden
  3. Aan recreatiemeer
  4. Volop fiets-, wandel-, watersportmogelijkheden
 

Kleine, leuke camping dichtbij Leiden (gesloten)

Ben je op zoek naar een kleine, gezellige camping dichtbij Leiden, dan heet vakantiepark Park Wijde Aa jou van harte welkom. Op ongeveer 10 minuten rijden van Leiden ligt onze kleine camping verscholen in de prachtige polder. Leiden is vanaf onze leuke camping met de fiets of de auto goed te bereiken. Heerlijk fietsend over de polderweggetjes door het Groene Hart, bereik je Leiden in ongeveer 30 minuten.

Leiden: stad van ontdekkingen

De Leidse historische binnenstad met al haar gezellige winkelstraten en mooie boetiekjes is een bezoek meer dan waard. Rondom de Pieterskerk tref je talloze kleinere winkeltjes met allerhande leuke spulletjes. Na het shoppen is het heerlijk bijkomen op één van de vele terrasjes. Lekker nagenieten in het zonnetje, kijkend naar de voorbij varende sloepjes in de Leidse grachten.

Wist je trouwens dat een rondvaart door de Leidse grachten jou deze prachtige oude stad weer van een geheel andere kant laat ervaren. Beslist de moeite waard. Mocht je op zoek zijn naar een leuk museum om ook eens met de kinderen te bezoeken denk dan eens aan Museum Boerhaave, hartstikke leerzaam en leuk en ook nog eens erg interactief

Liever genieten van dino's enzo? Een geheel nieuw Naturalis verwelkomt jou graag, zeer geschikt voor een bezoek van jong en oud. Ook zeer de moeiet waard is Corpus, reis door het menselijk lichaam.    

 
 
 
Camping Leiden Park Wijde Aa
 

Over onze fijne camping

Als je op onze camping dichtbij Leiden komt kamperen dan tref je een knusse kampeerweide met 11 ruime kampeerplaatsen voorzien van elektriciteit - 10 ampère - voor jouw tent, caravan of camper. Onze sanitaire voorzieningen zijn eenvoudig: 2 douches, 2 wc’s en een wasmachine en een droger. Afwassen kan je in onze ‘stal’. De stal doet tevens dienst als woonkamer op het moment dat het weer je even in de steek laat. Je kan er ook een boek lezen in onze mini-bibliotheek of er gezellig even met wat vrienden poolen.

Ons camping ligt aan een mooi recreatiemeer 'Wijde Aa'. Vanaf onze zwemsteiger plons je er zo in. En vanuit onze haven vaar je met onze huursloep naar de Braassemermeer of 'ja, echt waar' naar Leiden. Stuk voor stuk hartstikke leuke tochtjes, waarvan je nog lang nageniet. En zeg nou zelf wat is er leuker om Leiden eens vanaf het water te ontdekken. Geen probleem met parkeren, gewoon midden in het centrum van Leiden aanleggen en direct genieten van al het moois dat Leiden jou te bieden heeft. 

 
 

Zeer centraal gelegen

Wist je trouwens dat je vanaf onze camping naast Leiden ook zo in een aantal andere gave steden bent, zoals Amsterdam en Den Haag. En dat Keukenhof en het strand vanaf ons vakantiepark ook per fiets te bereiken is. Onze camping ligt uiteraard aan het fietsknooppuntennetwerk en je maakt direct vanaf onze camping prachtige fietstochten. Geen eigen fiets? Bij de fietsverhuur op onze camping huur je al een fiets voor 1 dag of meer. Kortom genoeg vertier op en rondom ons vakantiepark.

Graag tot binnenkort!