1. Kleine camping
  2. Dichtbij Leiden
  3. Aan recreatiemeer
  4. Volop fiets-, wandel-, watersportmogelijkheden
 

Mini-camping dichtbij Leiden

Ben je op zoek naar een kleine, gezellige camping dichtbij Leiden, dan heet Vakantiepark Park Wijde Aa je van harte welkom. Op ongeveer 10 minuten rijden van Leiden ligt onze kleine camping verscholen in de prachtige polder. Leiden is vanaf ons vakantiepark met de fiets of de auto goed te bereiken. Heerlijk fietsend over de polderweggetjes door het Groene Hart bereik je Leiden in ongeveer 30 minuten.

Leiden: stad van ontdekkingen

De Leidse historische binnenstad met al haar gezellige winkelstraten en mooie boetiekjes is een bezoek meer dan waard. Rondom de Pieterskerk tref je talloze kleinere winkeltjes met allerhande leuke spulletjes. Na het shoppen is het heerlijk bijkomen op één van de vele terrasjes. Lekker nagenieten in het zonnetje, kijkend naar de voorbij varende sloepjes in de Leidse grachten. Wist je trouwens dat een rondvaart door de Leidse grachten je deze prachtige oude stad weer van een geheel andere kant laat ervaren. Kortom, zeker de moeite waard. Mocht je op zoek zijn naar een leuk museum om ook eens met de kinderen te bezoeken denk dan eens aan Museum Boerhaave, hartstikke leerzaam en leuk en ook nog eens erg interactief

Toch liever genieten van dino's enzo, vanaf medio 2019 opent een geheel nieuw Naturalis haar deuren, zeer geschikt voor een bezoek van jong en oud. Check wel even van tevoren of Naturalis alweer open is, dit om teleurstellingen te voorkomen. Tot die tijd is het ook dik genieten in Corpus, reis door het menselijk lichaam.    

 
 
 
Camping Leiden Park Wijde Aa
 

Onze kleine camping

Verwacht op onze kleine camping geen luxe en groots vertier. Wel tref je een knusse kampeerweide met 11 kampeerplaatsen voorzien van elektriciteit (4 of 6 ampère) voor tentjes, caravans en campers. Onze sanitaire voorzieningen zijn eenvoudig: 2 douches, 2 wc’s en een wasmachine en een droger. Afwassen kan je in onze ‘stal’. De stal doet tevens dienst als woonkamer bij slecht weer. Je kan er ook een boekje lezen in onze mini-bibliotheek of gezellig even poolen met vrienden.

Ons vakantiepark ligt aan een mooi recreatiemeer, De Wijde Aa. Vanaf onze zwemsteiger plons je er zo in. En vanuit onze haven vaar je met onze huursloep naar de Braassemermeer of naar Leiden. Stuk voor stuk hartstikke leuke tochtjes, waarvan je nog lang nageniet.

 
 

Zeer centraal gelegen

Wist je trouwens dat je vanaf onze camping ook zo in een aantal andere steden bent, zoals Amsterdam en Den Haag. En dat Keukenhof en het strand vanaf ons vakantiepark ook per fiets te bereiken is. Kortom genoeg vertier op en rondom ons vakantiepark. Wij verwelkomen je graag!

 

Park Wijde Aa: dichtbij Leiden