1. Kleine camping
  2. Perfecte uitvalsbasis voor stedenbezoek
  3. Direct aan het water, eigen zwemsteiger

Camping Park Wijde Aa: 11 verzorgde kampeerplaatsen

Welkom bij Camping Park Wijde Aa! Onze kleine camping met 11 ruime kampeerplaatsen ligt in Roelofarendsveen, Zuid-Holland. De ligging is bijzonder, beschut tussen het groen in één van de polders in het Groene Hart. Je kampeert bij camping Park Wijde Aa op een mooi en goed onderhouden grasveld. De ruime kampeerplaatsen van ongeveer 100 m2 liggen op een open kampeerweide, zonder begroeiing tussen de kampeerplaatsen. Wij beschikken over enkele kampeerplaatsen die geschikt zijn voor jouw camper.

 
 

Faciliteiten bij het kampeerveld

Op het veld bevindt zich één centrale waterkraan en op elke kampeerplaats is een eigen elektriciteitsaansluiting van 10 ampère aanwezig. Het eenvoudige sanitairgebouw met toilet, douche (tegen betaling), wasmachine en droger (tegen betaling) ligt direct naast de kampeerweide. Afwassen kan in de 'stal'. Bij slecht weer doet deze stal ook dienst als huiskamer voor onze kampeerders en kan daar ook worden gekookt. Wij hebben helaas geen speciale camperloosplaats en is helaas niet geschikt voor (hele) grote caravans/campers.

Op het park en in de omgeving

Op onze kleine camping is veel te beleven voor jong en oud. Lekker struinen over de dijk of ons struinpad. Even zwemmen in het meer de Wijde Aa vanaf onze zwemsteiger. Kinderen vermaken zich prima in onze speelschuur, op het voetbalveldje of de tennisbaan. Uiteraard mogen ze ook gebruik maken van onze gratis skelters. Zelf kan je genieten van de vele fiets-, wandel- en watersportmogelijkheden. Kortom: genoeg te doen op Park Wijde Aa.

Onze kleine camping ligt zeer centraal in de Randstad en Het Groene Hart. Een uitstekende uitvalsbasis om prachtige steden als Leiden, Amsterdam of Den Haag eens te bezoeken. Uitwaaien op het strand? Noordwijk biedt jouw deze mogelijkheid. Een bezoek aan Keukenhof is natuurlijk ook meer dan de moeite waard. Door deze fantastische ligging is er voor rustzoekers als actieve vakantiegangers altijd wel iets leuks te doen.

Jouw hond is welkom

Graag met de hond op vakantie? Dat kan! Op onze kleine camping is ook jouw hond welkom (maximaal 1). Wel vragen wij jouw hond aan te lijnen op het vakantiepark met het oog op onze andere gasten. Ons vakantiepark heeft een speciale hondenuitlaatweide waar jouw hond lekker los mag lopen. Natuurlijk hebben wij ook hondendepots.

 
 

Camping Park Wijde Aa: mooi centraal gelegen

 

Lang(er) kamperen?!

Wil je langer dan een maand verblijven op onze kleine, knusse camping? Ook dat is mogelijk! Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij informeren je graag over de mogelijkheden.