1. Kleine camping
  2. Perfecte uitvalsbasis voor stedenbezoek
  3. Direct aan het water, eigen zwemsteiger

Elf verzorgde kampeerplaatsen

Welkom bij Camping Park Wijde Aa! Onze kleine camping met 11 ruime kampeerplaatsen ligt in Roelofarendsveen, Zuid-Holland. De ligging is bijzonder, beschut tussen het groen in één van de polders in het Groene Hart. Je kampeert bij ons op een mooi en goed onderhouden grasveld. De ruime kampeerplaatsen van ongeveer 100 m2 liggen op een open kampeerweide, zonder begroeiing tussen de kampeerplaatsen. Wij beschikken over enkele kampeerplaatsen die geschikt zijn voor jouw camper.

 
 

Faciliteiten bij het kampeerveld

Op het veld bevindt zich één centrale waterkraan en op elke kampeerplaats is een eigen elektriciteitsaansluiting van 4 of 6 ampère aanwezig. Het eenvoudige sanitairgebouw met toilet, douche (tegen betaling), wasmachine en droger (tegen betaling) ligt direct naast de kampeerweide. Afwassen kan in de 'stal'. Bij slecht weer doet deze stal ook dienst als huiskamer voor onze kampeerders en kan daar ook worden gekookt. Wij hebben geen speciale camperloosplaats voor jouw chemische toilet. Ook is onze camping helaas niet geschikt voor (hele) grote caravans/campers.

Op het park en in de omgeving

Op onze kleine camping is van alles te beleven voor jong en oud. Lekker struinen over de dijk en ons struinpad. Of even zwemmen in de Wijde Aa vanaf onze zwemsteiger. Kinderen vermaken zich in onze speelschuur of op het voetbalveldje en de tennisbaan. Uiteraard staan ook onze skelters gratis klaar voor jouw kind. Zelf kan je genieten van de vele watersportmogelijkheden. Kortom er is veel te doen op Park Wijde Aa.

De omgeving verkennen? Onze kleine camping ligt zeer centraal in de Randstad en is een uitstekende uitvalsbasis om steden als Leiden, Amsterdam of Den Haag te bezoeken. Liever even uitwaaien op het strand? Noordwijk ligt op ongeveer 20 kilometer afstand. Ook een bezoek aan Keukenhof is meer dan de moeite waard. Door onze perfecte ligging is er zowel voor de rustzoeker als de actieve vakantieganger altijd wel iets leuks te doen.

Jouw hond is welkom

Wil je jouw hond meenemen op jouw vakantie? Dat kan! Op onze kleine camping is jouw hond welkom (maximaal 1). Wel vragen wij je jouw hond aan te lijnen op het vakantiepark met het oog op onze andere gasten. Ons park heeft een speciale uitlaatweide waar jouw hond lekker los mag lopen, uiteraard hebben wij ook hondendepots.

 
 
 

Lang(er) kamperen?!

Wil je langer dan een maand verblijven op onze kleine, knusse camping? Ook dat kan uiteraard! 

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij informeren je graag over de mogelijkheden.