1. Kleine camping
  2. Perfecte uitvalsbasis voor stedenbezoek
  3. Volop watersportmogelijkheden

Elf verzorgde kampeerplaatsen voor uw caravan, tent of camper

Welkom bij vakantiepark Park Wijde Aa! Onze kleine camping met 11 ruime kampeerplaatsen ligt in Roelofarendsveen. De ligging is bijzonder, beschut tussen het groen in één van de polders in het Groene Hart. U kampeert bij ons op een mooi groen en goed onderhouden grasveld. De ruime kampeerplaatsen van ongeveer 100 m2 liggen op een open weide, zonder begroeiing tussen de kampeerplaatsen. Wij beschikken over enkele kampeerplaatsen die geschikt zijn voor uw camper. Wij hebben geen speciale camperloosplaats voor onder meer uw chemische toilet. Onze camping is niet geschikt voor (hele) grote caravans/campers.

 
 

Faciliteiten bij het kampeerveld

Op het veld bevindt zich één centrale waterkraan en op elke kampeerplaats is een eigen elektriciteitsaansluiting van 4 of 6 ampère aanwezig. Het eenvoudige sanitairgebouw met toilet, douche (tegen betaling), wasmachine en droger (tegen betaling) ligt direct naast de kampeerweide. Afwassen kan in de stal. Bij slecht weer doet de stal ook dienst als huiskamer voor onze kampeerders en kan daar worden gekookt.

Op het park en in de omgeving

Op ons vakantiepark is van alles te beleven voor jong en oud. Lekker struinen over de dijk en ons struinpad. Of even zwemmen in de Wijde Aa vanaf onze zwemsteiger. Kinderen vermaken zich in onze speelschuur of op het voetbalveldje en de tennisbaan. Uiteraard staan ook onze skelters gratis klaar voor uw kind. Zelf kunt u op 1 van onze 2 golfafslagplaatsen lekker uw golfswing oefenen of genieten van de vele watersportmogelijkheden. Kortom er is veel te doen op Park Wijde Aa.

De omgeving verkennen? Onze kleine camping ligt zeer centraal in de Randstad en biedt u de mogelijkheid steden als Leiden, Amsterdam of Den Haag te bezoeken. Liever even uitwaaien op het strand? Noordwijk ligt op ongeveer 20 kilometer afstand. Ook een bezoek aan Keukenhof is meer dan de moeite waard. Door haar perfecte ligging is er zowel voor de rustzoeker als de actieve vakantieganger altijd iets leuks te doen.

Uw hond is welkom

Wilt u uw hond meenemen op uw vakantie? Dat kan. Op ons park is uw hond welkom (maximaal 1). Wel vragen wij u uw hond aan te lijnen op het park met het oog op onze andere gasten. Ons park heeft een speciale uitlaatweide waar uw hond lekker los mag lopen.

 
 

Locatie Park Wijde Aa

 

Lang(er) kamperen?!

Wilt u langer dan een maand verblijven op onze kleine, knusse camping? Ook dat kan uiteraard! Neemt u vrijblijvend contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden.