1. Kleine camping
  2. Aan recreatiemeer
  3. Dichtbij Leiden, Amsterdam en Den Haag

Camping in Roelofarendsveen

Midden in de polder tref je onze kleine, gezellige camping in Roelofarendsveen, Zuid-Holland aan. Op het moment dat je het polderweggetje opdraait, waan je je echt in het buitenland. Heerlijk uitwaaien in de polder, op onze dijk, aan het water. Echt vakantiegevoel, wat wil je nog meer?!

Goed onderhouden, kleine camping 

Onze camping heeft slechts 11 kampeerplaaten op een goed verzorgde, open  kampeerweide. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van elektriciteit, minimaal 4 ampère. Onze sanitaire voorzieningen zijn eenvoudig maar schoon. Het sanitairgebouwtje ligt direct naast de kampeerweide en beschikt over 2 douches, 2 wc's en wasbakken. Afwassen doe je in onze 'stal', die direct ook dienst doet als gezellige woonkamer mocht het weer je even in de steek laten. In de stal kan je lekker een boekje lezen, een gezelschapsspelletje doen of een potje poolen met vrienden. 

 
Kamperen
Kamperen
Kamperen
Kamperen
Kamperen
Kamperen

Kamperen

Gezellig kamperen op onze mini-camping op Park Wijde Aa? Voor stedenbezoeken aan Amsterdam, Leiden en Den Haag. Of gewoon genieten van de polder en het water!
 
 
In de omgeving
In de omgeving
In de omgeving
In de omgeving
In de omgeving
In de omgeving
In de omgeving
In de omgeving

In de omgeving

Centraal gelegen in de Randstad. Amsterdam, Den Haag en Leiden op steenworp afstand. En toch ook heerlijk rustig, direct aan het water middenin de polders.
 

Veel te doen op ons vakantiepark

Op ons vakantiepark tref je niet alleen 11 kampeerplaatsen ook zijn er comfortabele vakantiehuizen te huur. Wij hebben bewust niet gekozen voor grootscheepse animatie, zwemparadijzen en verdwaalde mascottes. Op ons vakantiepark kan je lekker jezelf zijn, genieten van de natuur, spelen met nieuw gemaakte vriendjes in het bos of op één van onze skelters het vakantiepark verkennen. Van gasten die jou voor gingen, horen wij steevast terug dat ze zo intens genoten hebben. De vele watersportmogelijkheden, kinderen die hier nog lekker kind kunnen zijn en de schitterende ligging zo midden in de natuur en toch ook zo lekker centraal.

 
 

In de directe omgeving

De directe omgeving van ons vakantiepark biedt zeer veel mogelijkheden voor het maken van uiteenlopende uitstapjes. Met steden als Leiden, Amsterdam en Den Haag op steenworp afstand. Keukenhof is per fiets te bereiken. Het strand van Noordwijk om de hoek. Kortom er is altijd wel iets leuks te doen voor jong en oud, of je nu een actieve vakantieganger bent of meer een rustzoeker.

Wat te denken van:

  • Corpus, ontdekkingsreis door het menselijk lichaam 
  • Museum Boerhaave, ontdek de wetenschap, zeer interactief voor jong en oud
  • Klimpark, heerlijk klauteren en klimmen
  • Bowlen, versla elkaar en gooi de ene naar de andere strike
  • Rondvaart door de Leidse grachten  

Camping Roelofarendsveen aan het water