1. Kleine camping
 2. Aan recreatiemeer
 3. Dichtbij Leiden, Amsterdam en Den Haag

Fijne, kleine camping in Roelofarendsveen

Midden in de polder tref je onze kleine, gezellige camping in Roelofarendsveen, Zuid-Holland aan. Op het moment dat je het polderweggetje opdraait naar de camping, waan je je echt in het buitenland. Heerlijk uitwaaien in de polder, op onze dijk, aan het water. Direct vanaf onze camping is het heerlijk fietsen in het Groene Hart. Onze camping in Roelofarendsveen ligt aan verschillende fietsknooppuntroutes. En met de fiets of de auto ben je zo in de historische binnenstad van Leiden, met al haar leuke winkeltjes, mooie musea en vele terrassen. Echt vakantiegevoel, wat wil je nog meer?!

Goed onderhouden kleine camping 

Onze fijne camping in Roelofarendsveen, Zuid Holland, ligt op een kleinschalig vakantiepark en telt slechts 11 kampeerplaaten op een goed verzorgde, open  kampeerweide. Alle kampeerplaatsen op onze camping zijn voorzien van elektriciteit, 10 ampère. Onze sanitaire voorzieningen zijn eenvoudig maar schoon. Het sanitairgebouw ligt direct naast de camping en beschikt over 2 douches, 2 wc's en wasbakken. Afwassen doe je in onze 'stal', die direct ook dienst doet als gezellige woonkamer mocht het weer jou even in de steek laten. In de stal kan jij lekker een boekje lezen, een gezelschapsspelletje doen of een potje poolen met vrienden. 

 

Kamperen

Kom gezellig kamperen op onze kleine camping op Park Wijde Aa. Aan het water. Dichtbij Amsterdam & Leiden. Heerlijk fietsen, wandelen en genieten van de polder!
 
 

In de omgeving

Centraal gelegen in de Randstad. Amsterdam, Noordwijk en Leiden op steenworp afstand. En toch ook heerlijk rustig, direct aan het water in de polders.
 

Veel te doen op onze camping

Op onze camping in Roelofarendsveen tref je niet alleen 11 kampeerplaatsen, ook zijn er comfortabele vakantiehuizen te huur op ons goed onderhouden vakantiepark. Op ons kleinschalige vakantiepark kan je lekker jezelf zijn, genieten van de natuur, spelen met nieuw gemaakte vriendjes in het bos of op één van onze skelters de camping en het vakantiepark verkennen. Van onze vele gasten die jou voor gingen, horen wij steevast terug dat zij zo intens genoten hebben omdat op onze camping 'niets moet en niksen mag. Met super watersportmogelijkheden, kinderen kunnen nog echt lekker kind zijn en het is volop genieten van de fantastische ligging midden in de natuur en toch ook zo lekker centraal. Dichtbij Leiden, Amsterdam en Den Haag met haar vele, uiteenlopende daguitjes voor jong en oud.'

 
 

In de directe omgeving

De directe omgeving van onze camping biedt zeer veel mogelijkheden voor het maken van uiteenlopende uitstapjes. Met steden als Leiden, Amsterdam en Den Haag op steenworp afstand. Keukenhof is per fiets te bereiken. Het strand van Noordwijk om de hoek. Kortom er is altijd wel iets leuks te doen voor jong en oud, of je nu een actieve vakantieganger bent of meer een rustzoeker.

Wat te denken van:

 • Corpus, ontdekkingsreis door het menselijk lichaam 
 • Museum Boerhaave, ontdek de wetenschap, zeer interactief voor jong en oud
 • Klimpark, heerlijk klauteren en klimmen
 • Bowlen, versla elkaar en gooi de ene naar de andere strike
 • Rondvaart door de Leidse of de Amsterdamse grachten

Samengevat

 
 1. Kleinschalige, mooie camping
 2. Gelegen in het Groene Hart
 3. Veel fietsmogelijkheden, gelegen aan fietsknooppunten
 4. Fietsverhuur op het vakantiepark
 5. Gelegen aan een meer 'Wijde Aa'
 6. Dichtbij Leiden, Amsterdam, Den Haag