Corona-virus / COVID-19

Park Wijde Aa volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. We willen dat je met een gerust gevoel aan jouw vakantie kan beginnen en een leuk verblijf bij ons hebt. Met de hele sector staan we in contact met het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de GGD zodat we altijd over de juiste en laatste informatie beschikken. De richtlijnen kan je terugvinden op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

Park Wijde Aa is geopend voor toeristen.    

Reserveren kan gewoon (alleen vakantiehuizen). Wij houden de berichtgeving van de Veiligheidregio Hollands Midden en de overheid nauwlettend in de gaten. Uiteraard gelden en houden wij ons ook dan aan de van toepassing zijnde RIVM-maatregelen.

Goed om te weten: onze vakantiehuizen liggen midden in de polder, zijn allemaal vrijstaand op minimaal 5 meter afstand van elkaar. Animatie is er niet, ook geen restaurant. Kom genieten van de polder en de natuur. Heerlijk fietsen en wandelen. Je kan nog steeds een vakantiehuis reserveren op ons vakantiepark.

  • Toeristen zijn vanaf 1 mei 2020 weer welkom in onze vakantiehuizen.
  • Voor reserveringen gemaakt na 23 maart 2020 gelden onze Recron-voorwaarden.
 
 

Annuleren

Indien je wilt annuleren, hanteren wij de geldende Recron-voorwaarden.

Kan ik mijn verblijf annuleren en hiervoor mijn annuleringsverzekering inschakelen?

We zouden het erg spijtig vinden dat je jouw vakantie zou annuleren terwijl er geen bijzondere veiligheidsrisico’s meer gelden voor de regio waar ons park ligt. Mocht je jouw verblijf willen annuleren en hiervoor jouw annuleringsverzekering willen inroepen, raden wij aan vooraf contact op te nemen met de verzekeraar. De voorwaarden verschillen namelijk per verzekeraar.