Corona-virus / COVID-19

Park Wijde Aa volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. We willen dat je met een gerust gevoel aan jouw vakantie kan beginnen en een leuk verblijf bij ons heeft. Met de hele sector staan we in contact met het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de GGD zodat we altijd over de juiste en laatste informatie beschikken. Wij volgen hun adviezen strikt na. De richtlijnen kunt u terugvinden op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

Park Wijde Aa is open, ons vakantiepark ligt in een gebied waarvoor geen bijzondere veiligheidsrisico’s gelden.

Goed om te weten: onze vakantiehuizen liggen midden in de polder, zijn allemaal vrijstaand op minimaal 5 meter afstand van elkaar. Animatie is er niet, ook geen restaurant. Kom genieten van de polder en de natuur. Heerlijk fietsen en wandelen. U kunt nog steeds een vakantiehuis of kampeerplaats reserveren op ons vakantiepark.

  • Belangrijk iedereen houdt minimaal 1,5 meter afstand van elkaar!
  • Niet-parkgasten zijn helaas even niet welkom.
 
 

Voorzorgsmaatregelen

  • de speelschuur is gesloten
  • de skelters zijn niet beschikbaar
  • de sleuteloverdracht zal contactloos verlopen, graag melden bij de receptie

Annuleren en omboeken of een voucher (voor reserveringen tot 1 juni)

Indien je wil annuleren, hanteren wij de geldende Recron-voorwaarden.

Kan ik mijn verblijf annuleren en hiervoor mijn annuleringsverzekering inschakelen?

We zouden het erg spijtig vinden dat je jouw vakantie zou annuleren terwijl er geen bijzondere veiligheidsrisico’s gelden voor de regio waar ons park ligt. Mocht je jouw verblijf willen annuleren en hiervoor jouw annuleringsverzekering willen inroepen, raden wij aan vooraf contact op te nemen met de verzekeraar. De voorwaarden verschillen namelijk per verzekeraar.

Indien je jouw vakantie vanwege het coronavirus wilt omboeken, dan kan dat naar een latere datum in het jaar (voor reserveringen tot 1 juni). Extra kosten als gevolg van een verblijf in een duurdere periode zijn voor jouw rekening. Kijk op onze website www.parkwijdeaa.nl voor nieuwe beschikbare aankomst- en vertrekdata. Als je wilt omboeken, stuur ons dan een e-mail met jouw naam, jouw huidige boekingsnummer, de nieuwe aankomstdatum en nieuwe vertrekdatum, dan zullen we jouw reservering omboeken als de data nog beschikbaar zijn.

of

Je vraagt om te annuleren en ontvangt een voucher voor het bedrag dat je al hebt betaald. Stuur ons een e-mail en wij informeren je graag of het ontvangen van een voucher ook voor jou mogelijk is. Ook hiervoor geldt eventuele meerkosten bij een nieuwe boeking zijn voor jouw rekening.