1. Circuit Zandvoort op 35 kilometer
  2. Vrijstaande vakantiehuizen
  3. Dutch GP formule 1

Bezoek de Formule 1 Zandvoort 2021

Ben je helemaal gek van autoracen en van de Formule 1 in het bijzonder? Met de komst van de Formule 1 Zandvoort 2021 wordt voor het eerst in 36 jaar weer een heuse Formule 1 wedstrijd in Nederland verreden. Jij als echte autosportliefhebber wil deze Formule 1 race natuurlijk voor geen goud missen. 

Ons kleinschalige vakantiepark in Roelofarendsveen, Zuid-Holland, ligt op 35 kilometer van het circuit, waar de Formule 1 Zandvoort 2021 wordt gehouden. Natuurlijk hopen wij met jou op Nederlands succes: een overwinning van Max Verstappen. Wil je zeker zijn van een verblijf in de buurt van het circuit in Zandvoort, boek dan snel één van onze vakantiehuizen op vakantiepark Park Wijde Aa.  

 

Vrijstaande vakantiehuizen

Gedurende jouw bezoek aan de Formule 1 Zandvoort 2021 verblijf je natuurlijk graag in een heerlijk, ruim vakantiehuis. Op vakantiepark Park Wijde Aa vind je verschillende type vrijstaande vakantiehuizen. Afhankelijk van het type is het comfortabele vakantiehuis geschikt voor 1 - 6 personen. Onze vakantiehuizen hebben 2 of 3 slaapkamers. Wil je graag beneden slapen, boek dan ons vakantiehuis type Polder. Liever een vakantiehuis met 3 slaapkamers, bekijk dan vakantiehuis Wijde Aa 6.

Alle vakantiehuizen op vakantiepark Park Wijde Aa hebben een badkamer met een douche en een apart bad. Al onze vakantiehuizen zijn vrijstaand en sfeervol ingericht. De keuken is van alle gemakken voorzien en beschikt over een vaatwasser, grote koelkast en een combi-oven. Uiteraard hebben alle vakantiehuizen ook een eigen, lekkere tuin met tuinmeubilair.