1. Aan het water met zwemsteiger
  2. Ruime kampeerplaatsen
  3. Dichtbij Amsterdam, Leiden, Den Haag

 

Ook dit jaar gaan wij door COVID-19/Corona helaas niet open voor 'kort verblijf' kamperen.

Wij 'vermaken' onze kleine, gezellige camping ook dit jaar tot een camping met nog minder, maar nog ruimere kampeerplaatsen, die wij verhuren voor een langere periode. Op deze wijze beperken wij het aantal 'kampeerbewegingen' en voldoen wij ruimschoots aan de '1,5 meter afstandregel'. Zodoende kunnen onze gasten zo onbezorgd mogelijk van hun verblijf genieten.

Vriendelijke groet,

Bart & Hester van Rijn 

Gezellig kamperen op onze kleine camping! (gesloten)

Op onze kleine, knusse camping in Roelofarendsveen, Zuid-Holland - midden in het Groene Hart - is het mooi kamperen. Onze camping heeft 11 ruime kampeerplaatsen (+/- 100 m2) met 10 ampère-elektra aansluiting op een open kampeerweide. De sanitaire voorzieningen zijn eenvoudig, maar goed. Echt kamperen zoals kamperen is bedoeld: lekker genieten van de rust, de ruimte en de natuur om je heen. Heerlijk fietsen in de prachtige polder, wandelen of ontspannen op onze dijk direct aan het meer de Wijde Aa.

 

Kamperen(2)

 

Perfecte uitvalsbasis

Natuurlijk is er op ons vakantiepark en in de directe omgeving genoeg te doen voor jong en oud. Op ons goed onderhouden vakantiepark vind je een tennisbaan (gratis), trapveldje met voetbalgoals en een golfafslagkooi voor het verbeteren van jouw golfswing. Verder loopt er een struinpad rondom ons vakantiepark. In ons bos is het heerlijk hutten bouwen. Jouw kinderen vermaken zich verder met de skelters, vangen kikkers in één van de vele slootjes of spelen lekker buiten in het bos, in de speelschuur of met het waterspeeltoestel. Natuurlijk hebben wij ook tafeltennistafels. 

Bij warm weer neem je een verfrissende duik in de Wijde Aa. Op onze camping vind je bewust geen groots vermaak, geen discotheek, geen restaurant of bar. Want zeg nu zelf, wat is er lekkerder en gezelliger dan met een eigen drankje en hapje te genieten op de dijk of op de camping.

Prachtige steden als Amsterdam, Leiden en Den Haag bevinden zich om de hoek. Ook Keukenhof (gesloten) en het strand zijn lekker dichtbij en zeker een bezoek waard. Wist je dat Keukenhof, het strand en Leiden ook prima per fiets te bereiken zijn. Onze kleine camping is dan ook de perfecte uitvalsbasis voor een stedenbezoek of een aantal leuke en afwisselende dagjes uit.

 
 

Samengevat: heerlijk kamperen

Dus ben je op zoek naar een kleine camping waar je nog lekker kan kamperen in de natuur, met mooie fiets-, wandel- en watersportmogelijkheden, dan ben je op vakantiepark Park Wijde Aa aan het juiste adres.

 
  1. Kleine, knusse camping
  2. 11 ruime kampeerplaatsen
  3. Aan het water
  4. Rust, ruimte en midden in de polder
  5. Kleinschalig, verzorgd vakantiepark
  6. Fietsverhuur
  7. Dichtbij Leiden, Amsterdam en Den Haag
 
 

Lang(er) kamperen

Wil je voor een langere periode op onze kleine camping verblijven? Ook dat kan uiteraard, gezellig! 

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij informeren je graag over de mogelijkheden.