Elf verzorgde kampeerplaatsen voor caravan, tent of camper

U kunt kamperen op een mooi groen en goed onderhouden grasveld. De ligging is bijzonder, beschut tussen het groen in één van de polders in het Groene Hart. Het kampeerveld beschikt over elf kampeerplaatsen. De ruime kampeerplaatsen liggen op een open weide, zonder begroeiing tussen de kampeerplaatsen.

Wij beschikken over enkele kampeerplaatsen die geschikt zijn voor uw camper. Wij hebben geen speciale camperloosplaats voor onder meer uw chemische toilet. 

Onze camping is niet geschikt voor (hele) grote caravans/campers.

Faciliteiten bij het kampeerveld

Op het veld bevindt zich één centrale waterkraan en op elke kampeerplaats is elektriciteit aanwezig. Het eenvoudige sanitairgebouw met toilet, douche (tegen betaling), wasmachine en droger (tegen betaling) ligt direct naast de kampeerweide. Afwassen kan in de stal. Bij slecht weer doet de stal ook dienst als huiskamer voor onze kampeerders en kan daar worden gekookt.

Uw hond is welkom

Wilt u uw hond meenemen op uw vakantie? Dat kan. Op ons park is uw hond welkom (maximaal 1). Wel vragen wij u uw hond aan te lijnen op het park met het oog op onze andere gasten. Ons park heeft een speciale uitlaatweide waar uw hond lekker los mag lopen.

Beschikbaarheid

In onze zoek en boek treft u ons actuele aanbod, tegen de scherpste prijs.

 
Zoek en Boek

Lang(er) kamperen?!

Wilt u langer dan een maand verblijven op onze mini-camping? Ook dat kan uiteraard! 

Neemt u vrijblijvend contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Kamperen Wijde Aa
Kamperen Wijde Aa Roelofarendsveen Kaag en Braassem