Jachthaven

U kunt ook met de boot op vakantie naar Park Wijde Aa. In onze jachthaven huurt u eenvoudig een ligplaats voor uw boot (max. 8 meter). U legt aan, loopt de dijk af en bent meteen op uw kampeerplaats of in uw vakantiehuis. Vanaf het water kunt u uitstekend de omgeving verkennen. Leiden, Kaag, Braassemermeer en Westeinderplassen zijn zeer goed en snel bereikbaar vanuit onze jachthaven aan de Wijde Aa.

Op het park

Meer Op het park

Buiten genieten

Lekker tennissen, zwemmen, varen, voetballen of wandelen over het struinpad of toch liever uitwaaien op de dijk: op ons park is buiten genoeg te doen.

De speelschuur

Tafeltennissen, timmeren of gewoon gezellig spelen met je broer, zus of nieuw gemaakte vriendjes doe je in onze speelschuur.

Fietsverhuur

Op de fiets dik genieten van van al het moois dat de polder u te bieden heeft? Huur één van onze fietsen voor € 8,00 per dag.

Sloepverhuur aan parkgasten

Speciaal voor onze parkgasten: met onze sloep kunt u vanuit onze haven aan De Wijde Aa direct varen door de Hollandse Plassen. € 70,00 per dagdeel

Oplaadpunten elektrische auto

U treft op ons park 2 oplaadpunten voor uw auto aan.

Receptie

Heeft u een vraag of wilt u onze sloep, zeilboot en/of fietsen huren? Kom gerust even binnen, we helpen u graag verder!

Vergaderen in de Stal

Een vergadering, sessie of training met uw bedrijf? Huur onze vergaderstal. Bekijk de mogelijkheden.

De stal

De stal biedt ruimte voor rustige activiteiten voor jong en oud.

Langhuur particulier

Lees hier meer over langhuur voor particulieren op Park Wijde Aa, onder meer onze belangrijkste regels en een indicatie van de verhuurprijzen

Langhuur zakelijk

Lees hier meer over onze langhuur zakelijk mogelijkheden op Park Wijde Aa, onder meer onze belangrijkste regels en een indicatie van de kale huurprijzen.

Kinderpret

Op Park Wijde Aa kunnen kinderen lekker kind zijn. Geen grootscheepse animatie maar lekker 'rommelen' aan de waterkant, skelteren of hutten bouwen in het bos

Twee golfafslagplaatsen

In alle rust aan uw golfswing verbeteren? Dat kan op Park Wijde Aa op onze golfafslagplaats.