1. Direct aan de Hollandse Plassen
  2. Vrijstaande vakantiehuizen
  3. Perfecte uitvalsbasis stedenbezoek

Overnachten aan de Hollandse Plassen

Het Hollandse plassengebied is een van de mooiste vaarwateren van Nederland. Het gebied strekt zich uit van Amsterdam tot aan de kust van Den Haag tot Utrecht. Het betreft een uitgestrekt waterrijk deel van ons land tussen de grote steden.

Door de tijd heen heeft het gebied verschillende functies gehad, waarin het water uiteraard centraal stond. Het water werd onder meer gebruikt voor het bevloeien van de akkers, fungeerde het als belangrijk waternetwerk van de vele handelsroutes, heeft het dienst gedaan als verdedigingslinie en de laatste jaren doet het meer en meer dienst als ultiem recreatiegebied.

Park Wijde Aa ligt zoals de naam als doet vermoeden aan direct aan de Wijde Aa. Vanuit onze eigen haven stapt u in uw eigen boot of huurt onze sloep of zeilboot voor een dag en vaart u heerlijk richting de Braassemermeer of ondekt u Leiden vanaf het water.

Uw comfortabele, vrijstaande vakantiehuis

Op het moment dat u na een prachtige tocht over de Hollandse Plassen terugkomt in de haven van Park Wijde Aa is het nog even heerlijk nagenieten op de dijk of in uw comfortabele, vrijstaande vakantiehuis. 

Uw vakantiehuis beschikt over een royale, gezellige woon- eetkamer met een flatscreen tv met digitenne (helaas nog geen Franse, Duitse zenders). De open keuken is van alle gemakken voorzien. De keuken beschikt standaard onder meer over een vaatwasser, een combi-magnetron en een grote koelkast met vriesvak. 

Afhankelijk van het type vakantiehuis dat u huurt heeft uw huis twee of drie slaapkamers. De slaapkamers zijn uitgerust met twee eenpersoons boxspringbedden. De badkamer beschikt standaard over een ligbad en een aparte douche.

Wilt u graag op de begane grond een slaapkamer en de badkamer? Dan is type Polder wellicht het vakantiehuis waar u naar op zoek bent.

Behoefte aan iets meer comfort, bekijkt u dan eens ons type Polder Comfort met een eigen infrarood sauna.

Via onze zoek en boek vindt u uw vakantiehuis, heeft u meteen zicht op de totaalprijs inclusief bijkomende kosten en boekt u eenvoudig zelf het vakantiehuis van uw gading.

Graag tot ziens op Park Wijde Aa!

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen(8)

In de omgeving: 0km

Meer In de omgeving

Wijde Aa: volop watersportmogelijkheden

Ons park ligt direct aan de Wijde Aa een langgerekt, veelzijdig meertje in Kaag en Braassem. Ontdek op uw eigen boot of onze verhuur sloep of zeilboot de Wijde Aa.

Rondom Kaag en Braassem

Ontdek Kaag en Braassem te voet, met de fiets of de sloep. Ook de de kust, Leiden en Amsterdam zijn dichtbij. Trek er even heerlijk op uit!

Strandbezoek op 30 minuten

Graag een dagje naar het strand? De badplaatsen Noordwijk en Katwijk hebben fijne, brede zandstranden met sfeervolle strandtenten en liggen om de hoek.

Dagje Amsterdam op 30 minuten

Een dagje gezellig winkelen, een terrasje pakken of musea bezoeken in Amsterdam. Met de auto bereikt u deze stad in ongeveer dertig minuten.

Leiden museumstad op 15 minuten

Bezoek één van de vele musea als Naturalis, Boerhaave, Corpus of Museum Volkenkunde. Of gezellig even shoppen en bijkomen op één van de vele terrassen.

Uitstapje Den Haag op 30 minuten

Stad van oude meesters en nieuwe stijlen. Van Hollandse vishaven en exotische keuken. Van paleizen en winkels. Van wijsheid van de straat en internationale rechtspraak.

Keukenhof: 22-03 t/m 13-05

Keukenhof, het leukste en fleurigste dagje uit! Een unieke geur- en kleurbeleving voor jong en oud. Bewonder in het voorjaar de miljoenen verschillende soorten bloemen.

Restaurants

Hier treft u een aantal speciaal voor u geselecteerde restaurants in de nabije omgeving

Tulpen uitjes

Hier vindt u allerhande uitjes over onze nationale trots: de tulp.

Beursbezoek Amsterdam Rai en vakantiehuis huren

Brengt u binnenkort een bezoek aan een beurs in de Rai Amsterdam en wilt u niet in een hotel verblijven? Boek dan nu één van onze vrijstaande vakantiehuizen!