1. Centrale ligging
  2. Comfortabele vakantiewoningen
  3. Heerlijk onthaasten

Zin in een weekendje Leiden? Boek dan nu één van onze vakantiewoningen op Park Wijde Aa. Middenin de polder ligt ons vakantiepark, op ongeveer 10 autominuten van Leiden.

Park Wijde Aa: uw perfecte uitvalsbasis voor een weekendje Leiden

De vakantiehuizen van Park Wijde Aa op 10 autominuten van Leiden zijn een uitstekende uitvalsbasis voor een weekendje weg en uw bezoek aan Leiden.

Even genoeg van de musea, het gevarieerde winkelaanbod of de Leidse grachten? Rustzoekers, maar ook de actievere vakantieganger kunnen op Park Wijde Aa of in de directe omgeving hun hart ophalen.

Zo beschikt Park Wijde Aa over een surfopstapplaats, een eigen haven en een zwemsteiger. Met de bij ons te huren zeilboot of sloep verkent u in een halve of een hele dag de Wijde Aa en het Braassermermeer. Of u ontdekt op één van onze huurfietsen de prachtige polder. Slaat u liever een balletje? Dat kan op onze hardcourt tennisbaan of op onze golfafslagplaats. Het strand van Noordwijk op ongeveer 30 minuten biedt weer heel ander vertier.

Ruime, comfortabele vakantiehuizen te huur

In een vakantiehuis op Park Wijde Aa zal het u aan niets ontbreken. De vakantiehuizen zijn, afhankelijk van het gekozen type, geschikt voor 1 tot 6 personen. De woon- eetkamer biedt genoeg ruimte voor een gezellig samen zijn met uw familie of vrienden. De open keuken is standaard uitgerust met een vaatwasser, een grote koelkast met vriesvak en een combi-magnetron. 

Geeft u de voorkeur aan beneden slapen, dan boekt u gewoon één van onze vakantiehuizen met een slaap- en badkamer beneden. Bij mooi weer loopt u dan vanuit uw slaapkamer zo de heerlijke tuin in. De badkamer heeft naast een douche ook een apart ligbad.

Meer behoefte aan nog net iets meer comfort? Boek dan één van onze vakantiehuizen type comfort. U heeft dan uw eigen infraroodsauna tot uw beschikking.

Centrale ligging

Park Wijde Aa is fantastisch gelegen middenin de polder en is met haar centrale ligging voor u een fantastische uitvalsbasis om ook steden als Amsterdam of Den Haag te bezichtigen.

Ook de Keukenhof behoort sinds jaar en dag in de maanden maart tot en met mei tot één van de favoriete uitstapjes van onze parkgasten.

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen(8)

In de omgeving: 0km

Meer In de omgeving

Wijde Aa: volop watersportmogelijkheden

Ons park ligt direct aan de Wijde Aa een langgerekt, veelzijdig meertje in Kaag en Braassem. Ontdek op uw eigen boot of onze verhuur sloep of zeilboot de Wijde Aa.

Rondom Kaag en Braassem

Ontdek Kaag en Braassem te voet, met de fiets of de sloep. Ook de de kust, Leiden en Amsterdam zijn dichtbij. Trek er even heerlijk op uit!

Strandbezoek op 30 minuten

Graag een dagje naar het strand? De badplaatsen Noordwijk en Katwijk hebben fijne, brede zandstranden met sfeervolle strandtenten en liggen om de hoek.

Dagje Amsterdam op 30 minuten

Een dagje gezellig winkelen, een terrasje pakken of musea bezoeken in Amsterdam. Met de auto bereikt u deze stad in ongeveer dertig minuten.

Leiden museumstad op 15 minuten

Bezoek één van de vele musea als Naturalis, Boerhaave, Corpus of Museum Volkenkunde. Of gezellig even shoppen en bijkomen op één van de vele terrassen.

Uitstapje Den Haag op 30 minuten

Stad van oude meesters en nieuwe stijlen. Van Hollandse vishaven en exotische keuken. Van paleizen en winkels. Van wijsheid van de straat en internationale rechtspraak.

Keukenhof: 22-03 t/m 13-05

Keukenhof, het leukste en fleurigste dagje uit! Een unieke geur- en kleurbeleving voor jong en oud. Bewonder in het voorjaar de miljoenen verschillende soorten bloemen.

Restaurants

Hier treft u een aantal speciaal voor u geselecteerde restaurants in de nabije omgeving

Tulpen uitjes

Hier vindt u allerhande uitjes over onze nationale trots: de tulp.

Beursbezoek Amsterdam Rai en vakantiehuis huren

Brengt u binnenkort een bezoek aan een beurs in de Rai Amsterdam en wilt u niet in een hotel verblijven? Boek dan nu één van onze vrijstaande vakantiehuizen!