1. Kleine camping
  2. Ongedwongen sfeer
  3. Volop watersportmogelijkheden
  4. Ideaal gelegen voor stedenbezoek

Gezellige camping in het Groene Hart

Welkom! Vakantiepark Park Wijde Aa is een knusse, kleine camping in Zuid-Holland, waar het heerlijk vertoeven is. Onze kleine camping ligt in Roelofarendsveen, in het Groene Hart. Bij het inslaan van het polderweggetje naar ons vakantiepark ervaart u direct rust, ruimte en vrijheid. Verblijf in een ongedwongen sfeer middenin de polder, in de prachtige natuur. Ideaal voor rustzoekers.

Op het park en in de omgeving

Ook dan komt u op onze kleine camping gegarandeerd aan uw trekken. Op ons vakantiepark is van alles te beleven, voor jong en oud. Met de Wijde Aa en het Braassemermeer als uw achtertuin zijn er vanzelfsprekend volop watersportmogelijkheden. Speciaal voor u als parkgast hebben wij een zeilboot of sloep te huur. Ideaal om de directe omgeving eens vanaf het water te verkennen. Het Braassemermeer of de Kaag zijn echt een belevenis. Ook een bezoek met onze huursloep aan de historische binnenstad van Leiden met haar schitterende grachtenpanden is een absolute aanrader. Liever fietsen of wandelen? Het Groene Hart is een machtig mooi, uitgestrekt fiets- en wandelgebied. Diverse fiets- en wandeltochten leiden u door het typische Hollandse landschap met haar windmolens en Hollandse luchten. Als u een beetje van fietsen houdt, is ook het strand van Noordwijk of Keukenhof per fiets prima te bereiken.

 

Ideale uitvalsbasis voor stedenbezoek

Onze kleine camping is ook een ideale uitvalsbasis voor uw stedenbezoeken. Steden als Amsterdam, Leiden en Den Haag bereikt u in 10-30 autominuten. Met een aanbod van zeer veel, uiteenlopende musea, grote en minder grote winkels en volop gezellige terrassen zijn dit heerlijke dagjes uit. Om daarna lekker 'thuis te komen' op onze kleine camping en met een glaasje wijn bij uw tent, caravan of camper even lekker na te genieten. Natuurlijk kunt u ook nog even een verfrissende duik nemen in de Wijde Aa en genieten van de ondergaande zon op de dijk, kijkend naar voorbij gaande bootjes of lekker luieren met een goed boek.

Uw ruime kampeerplaats

Onze 11, ruime kampeerplaatsen van ongeveer 100m2 bevinden zich op een open kampeerweide. Uw kampeerplaats beschikt over een eigen elektra-aansluiting van of 4 of 6 ampère. Water haalt u uit het centrale watertappunt op in het midden van het kampeerveld. Onze sanitaire voorzieningen zijn sober en eenvoudig, maar goed onderhouden. Uw afwas doet u in de keuken in onze stal. De stal biedt u bij slecht weer ook de mogelijkheid om te koken en daar uw maaltijd te gebruiken.

Kampeerders die u voorgingen, prijzen onze centrale ligging, de ongedwongen sfeer, de hartelijke ontvangst en de ‘Oud-Hollandse gezelligheid’. 

Wij, Bart en Hester van Rijn en ons team, heten u graag van harte welkom!

 
 

Zeer centraal gelegen