1. Kleine camping
  2. Ongedwongen sfeer
  3. Volop watersportmogelijkheden
  4. Dichtbij Leiden, Amsterdam en Den Haag
 

Gezellige, kleine camping in Zuid-Holland

Vakantiepark Park Wijde Aa heeft ook een knusse, kleine camping, waar het nog echt genieten van kamperen midden in de natuur. Onze kleine camping in Zuid-Holland ligt in Roelofarendsveen, in het Groene Hart. Bij het inslaan van het polderweggetje naar onze kleine camping ervaar je direct rust, ruimte en vrijheid. Verblijf in een ongedwongen sfeer middenin de polder, in de prachtige natuur. Ideaal voor rustzoekers, fietsliefhebbers, wandelaars en watersporters.

Op het park en in de omgeving

Op ons vakantiepark is van alles te beleven, voor jong en oud. Met het meertje de Wijde Aa en het Braassemermeer als jouw achtertuin zijn er vanzelfsprekend volop watersportmogelijkheden. Speciaal voor jou als onze parkgast hebben wij een zeilboot of sloep te huur. Ideaal om de directe omgeving eens vanaf het water te verkennen. Het Braassemermeer of de Kaag zijn echt een belevenis. Een absolute aanrader is ook om met onze huursloep de prachtige, historische binnenstad van Leiden te bezoeken met haar schitterende grachtenpanden. Liever fietsen of wandelen?

Het Groene Hart is een machtig mooi, uitgestrekt fiets- en wandelgebied. Diverse fiets- en wandeltochten leiden jou door het typische Hollandse landschap met haar windmolens en Hollandse luchten. Als je een beetje van fietsen houdt, is ook het strand van Noordwijk of Keukenhof prima per fiets vanaf onze kleine camping te bereiken.

 

Ideale uitvalsbasis voor stedenbezoek

Onze kleine camping is ook een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan een of meer prachtige steden bij ons in de buurt. Steden als Amsterdam, Leiden en Den Haag bereik je in 10-30 autominuten vanaf onze kleine camping. Met een aanbod van zeer veel, uiteenlopende musea, grote en minder grote winkels en volop gezellige terrassen zijn dit heerlijke dagjes uit. Om daarna lekker 'thuis te komen' op onze kleine camping en met een glaasje wijn bij jouw tent, caravan of camper even lekker na te genieten. Natuurlijk kan je ook nog even een verfrissende duik nemen in de Wijde Aa en genieten van de ondergaande zon op de dijk, kijkend naar voorbij gaande bootjes of lekker luieren met een goed boek.

11 ruime kampeerplaatsen

Onze 11, ruime kampeerplaatsen van ongeveer 100m2 bevinden zich op een open kampeerweide. Jouw kampeerplaats beschikt over een eigen elektra-aansluiting van 10 ampère. Water haal je bij het centrale watertappunt op in het midden van het kampeerveld. Onze sanitaire voorzieningen zijn eenvoudig, maar goed onderhouden. De afwas doe je in de keuken van onze stal. Deze stal dient bij slecht weer ook als 'woonkamer' en stelt je in staat daar te koken en te eten.

Kampeerders die jou voorgingen, prijzen onze centrale ligging, de ongedwongen sfeer, de hartelijke ontvangst en de ‘Oud-Hollandse gezelligheid’. 

Wij, Bart en Hester en ons team, heten jou graag van harte welkom!