1. Dichtbij Amsterdam Rai
  2. Comfortabel vrijstaand vakantiehuis
  3. Rustig gelegen
  4. Gratis parkeren

Beursbezoek in de Amsterdam Rai

Uw bezoek aan de beurs in Amsterdam Rai combineert u uitstekend met een verblijf in één van onze vrijstaande vakantiehuizen. Park Wijde Aa ligt midden in de polder, dichtbij Schiphol en Amsterdam Rai. De rust en de ruimte zorgen ervoor dat u hier heerlijk kunt onthaasten na één of meer drukke dagen op de beurs. uw auto parkeert u uiteraard gratis (na)bij uw vakantiehuis.

Huur een comfortabel, vrijstaand vakantiehuis   

Bij Park Wijde Aa huurt u een volledig ingericht en mooi vakantiehuis van ongeveer 95 m2.

De ruime open keuken, grote zitkamer met eethoek nodigen uit tot gezellige diners. De badkamer heeft standaard een apart bad en een aparte douche. De slaapkamers zijn voorzien van boxspringbedden. Alle vakantiehuizen beschikken over een lekkere tuin, waar het in het zonnetje goed vertoeven is.

De indeling van de vakantiehuizen op ons park varieert afhankelijk van het aantal gasten. Onze vakantiehuizen zijn geschikt voor 1 tot 6 personen, afhankelijk van het door u gekozen type.

Behoefte aan net dat beetje extra ontspanning?

Heeft u behoefte aan net dat beetje extra ontspanning na een drukke dag op de beurs? 

Kijkt u dan eens naar ons recent gerenoveerde type Polder 4 Comfort. Dit type huis heeft een infraroodsauna en een tweede toilet op de eerste etage en heeft één slaapkamer en de badkamer op de begane grond.  

Zoek en Boek

Vakantiehuizen

Locatie Park Wijde Aa