1. Direct aan de Hollandse Plassen
  2. Vrijstaande vakantiehuizen
  3. Perfecte uitvalsbasis stedenbezoek

Overnachten aan de Hollandse Plassen

Het Hollandse plassengebied is een van de mooiste vaarwateren van Nederland. Het gebied strekt zich uit van Amsterdam tot aan de kust van Den Haag tot Utrecht. Het betreft een uitgestrekt waterrijk deel van ons land tussen de grote steden.

Door de tijd heen heeft het gebied verschillende functies gehad, waarin het water uiteraard centraal stond. Het water werd onder meer gebruikt voor het bevloeien van de akkers, fungeerde het als belangrijk waternetwerk van de vele handelsroutes, heeft het dienst gedaan als verdedigingslinie en de laatste jaren doet het meer en meer dienst als ultiem recreatiegebied.

Park Wijde Aa ligt zoals de naam als doet vermoeden direct aan de Wijde Aa. Vanuit onze eigen haven stapt u in uw eigen boot of huurt onze sloep of zeilboot voor een dag en vaart u heerlijk richting de Braassemermeer of ondekt u Leiden vanaf het water.

 

Uw comfortabele, vrijstaande vakantiehuis

Op het moment dat u na een prachtige tocht over de Hollandse Plassen terugkomt in de haven van Park Wijde Aa is het nog even heerlijk nagenieten op de dijk of in uw comfortabele, vrijstaande vakantiehuis

Uw vakantiehuis beschikt over een royale, gezellige woon- eetkamer met een flatscreen tv met digitenne (helaas nog geen Franse, Duitse zenders). De open keuken is van alle gemakken voorzien. De keuken beschikt standaard onder meer over een vaatwasser, een combi-magnetron en een grote koelkast met vriesvak. Bij mooi weer kunt u uiteraard genieten in uw tuin.

Afhankelijk van het type vakantiehuis dat u huurt heeft uw huis twee of drie slaapkamers. De slaapkamers zijn uitgerust met twee eenpersoons boxspringbedden. De badkamer beschikt standaard over een ligbad en een aparte douche.

Wilt u graag op de begane grond een slaapkamer en de badkamer? Dan is type Polder wellicht het vakantiehuis waar u naar op zoek bent. Behoefte aan iets meer comfort, bekijkt u dan eens ons type Polder Comfort met een eigen infrarood sauna.

Via onze zoek en boek vindt u uw vakantiehuis, heeft u meteen zicht op de totaalprijs inclusief bijkomende kosten en boekt u eenvoudig zelf het vakantiehuis van uw gading.

Graag tot ziens op Park Wijde Aa!

Bart en Hester van Rijn

 
 

Locatie Park Wijde Aa

 

Vakantiehuizen