1. Twee 18 holes golfbanen < 20 km
  2. Comfortabel, vrijstaand vakantiehuis
  3. Uw ideale uitvalsbasis

Golfen en Park Wijde Aa

Wilt u graag eens een balletje slaan op een andere golfbaan dan uw eigen, vertrouwde golfbaan? Park Wijde Aa in Roelofarendsveen ligt centraal in de randstad, middenin de polder. Met 2 mooie, volwaardige 18-holes golfbanen in de buurt is Park Wijde Aa voor u de ideale uitvalsbasis. Golf & Countryclub Liemeer en Golfclub Zeegersloot ontvangen u graag op hun prachtige golfbanen.

De Golf- & countryclub Liemeer beschikt over een 18-holes en een 9 holes baan. De 18 holes par 72 baan is zowel voor hoge als lage handicappers leuk om te spelen en is uitdagend. Bunkers en waterpartijen wisselen elkaar af en de wind speelt door het open karakter van de baan altijd een rol. Golfbaan Zeegersloot is een golfaccommodatie met ook 27 holes, verdeeld over drie banen in Alphen aan den Rijn. Ook beschikt Golfbaan Zeegersloot over een modern, uitgebreid gefaciliteerd oefencentrum. De karakteristieke contrasten en verscheidenheid van het waterrijke Zuid-Hollandse landschap worden ruimschoots geëtaleerd op deze golfbaan. 

Om optimaal voor de dag te komen op (één van) deze golfbanen, oefent u op uw gemak uw swing op de golfafslagplaats op ons park (gratis).

 
 

Uw comfortabele vakantiehuis op Park Wijde Aa

Na het lopen van uw 18-holes is het uiteraard 'heerlijk thuiskomen' in één van onze comfortabele, vrijstaande vakantiehuizen. Het door u te huren vakantiehuis biedt plaats aan 1 tot en met 6 personen, afhankelijk van het door u gekozen type. Al onze vakantieehuizen beschikken over een gezellige woon-eetkamer. De woonkamer beschikt over een flatscreen tv met digitenne (helaas nog geen Duitse en Franse zenders). 

Uw open keuken is standaard voorzien van onder meer een grote koelkast met vriesvak, een vaatwasser en een combi-magnetron. Hier bereidt u naar hartelust uw lekkere gerechten klaar. Onze vakantiehuizen beschikken over 2 of 3 slaapkamers. De slaapkamers zijn voorzien van eenpersoons boxspringbedden. Uw badkamer beschikt standaard over een ligbad en een aparte douche.

Wilt u graag een badkamer en een slaapkamer op de begane grond? Bekijkt u dan ons vakantiehuis type Polder. Uw vermoeide spieren na een dagje golfen eens lekker verwennen? Boek dan ons vakantiehuis type Polder Comfort met privé infraroodsauna.

 
 

Locatie Park Wijde Aa

 

Vakantiehuizen in de buurt van 2 golfbanen