Park Wijde Aa

Kinderpret

  • Skelteren
  • Zwemmen
  • Tennissen
  • Hutten bouwen
  • Mini-podium
  • Voetballen

Voor ieder kind wat wils; niks moet, niksen mag

Vakantiepark Park Wijde Aa biedt voor kinderen in alle leeftijden genoeg vermaak voor een heerlijke vakantie of een weekendje weg. Op Park Wijde Aa kunnen kinderen echt nog kind zijn. Niks moet, niksen mag. Heel bewust hebben bieden wij geen grootschalige animatie aan, maar kunnen kinderen zelf kiezen wat zij op dag gaan doen.

Lekker skelteren

Op ons park hebben wij verschillende soorten skelters. Jouw kind mag de skelters gratis gebruiken. Samen met zijn of haar broers, zussen of net nieuw gemaakte vriendjes lekker crossen en ons park op hun eigen manier verkennen. Genoeg van het skelteren? Dan brengt jouw kind de skelter gewoon weer terug waar deze vandaan komt, zodat andere kinderen er weer gebruik van kunnen maken.

De Speelschuur en onze Stal

Onze speelschuur is speciaal ingericht voor jouw kinderen. Jouw kind kan daar onder jouw begeleiding heerlijk timmeren in onze speciaal daarvoor uitgeruste timmerhoek. De mooiste creaties komen daar tot stand. Lekker zagen, timmeren, gewoon omdat het kan.

Toch liever met broers, zussen of vriendjes een voorstelling geven? Geen probleem, jouw kind treft in onze speelschuur een mini-podium waar kinderen samen een voorstelling kunnen opvoeren. Voor de oudere kinderen staat er een tafeltennistafel en een voetbaltafel voor een gezellig potje tafeltennis of tafelvoetbal.

De wat kleinere kinderen kunnen in de speelschuur in het speciaal daarvoor ingerichte mini-huis heerlijk 'vadertje of moedertje' spelen of gewoon een rollenspel waar ze op dat moment zin in hebben. Net buiten onze speelschuur treft jouw kind ons kleine waterspeeltoestel aan. Lekker zandkastelen bouwen en heerlijk spelen met water.

Onze stal

In de stal is er de mogelijkheid om (bord)spelletjes te spelen of voor de iets oudere kinderen om op onze pooltafel een potje te poolen (betaald).  

Liever iets actiever?

Ook dat hoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Op ons voetbalveldje kan lekker een balletje worden getrapt of kan op de tennisbaan gestreden worden voor de eer. Heeft jouw kind het warm gekregen van alle inspanning? Dan is het heerlijk zwemmen en afkoelen in het meertje de Wijde Aa direct vanaf onze zwemsteiger. Wat is er heerlijker om daarna met vriendjes met een schepnetje en een emmer in de hand de slootjes op ons park af te struinen en kikkers te vangen.

Park Wijde Aa: gegarandeerd volop kinderpret

Kortom een verblijf op Park Wijde Aa is niet alleen voor jou aangenaam, jouw kind zal zich bij ons ook zeker vermaken. En zeg nu eerlijk: je hebt zelf pas echt vakantie als jouw kind zich vermaakt!

 
 
 
Zwemmen
 
Speelschuur
 
Zwemsteiger Park Wijde Aa
 
Kikkers vangen
 

Bekijk vergelijkbare faciliteiten