1. Vakantiepark in de buurt van Schiphol
  2. Comfortabele vakantiehuizen
  3. Zeer centrale ligging

Kleinschalig vakantiepark dichtbij Schiphol

Mocht je Nederland willen bezoeken en graag verblijven in een comfortabel, vrijstaand vakantiehuis, dan is het huren van een vakantiehuis op ons goed onderhouden vakantiepark Park Wijde Aa dichtbij Schiphol zeker een aanrader. Met 20 minuten ben je vanaf Schiphol op ons goed onderhouden vakantiepark.

Natuurlijk parkeer je jouw auto gratis voor de deur of in de directe nabijheid van jouw heerlijke vakantiehuis. Niet alleen verblijf je op ons vakantiepark in de omgeving van Schiphol, steden als Amsterdam, Leiden en Den Haag bevinden zich ook nog eens om de hoek. Het vakantiepark zelf ligt heerlijk rustig, mooi verscholen in de polder met haar bekende windmolens en fantastische 'Hollandse luchten'. Direct vanaf vakantiepark Park Wijde Aa is de eerste windmolen al zichtbaar.  

 
 

Overnacht in een comfortabel vakantiehuis

Vakantiepark Park Wijde Aa dichtbij Schiphol beschikt over volledig ingerichte en goed uitgeruste vakantiehuizen (1 - 6 personen) voor een uiterst comfortabel en ontspannen verblijf. De vakantiehuizen zijn stuk voor stuk van alle gemakken voorzien, zoals een ruime woonkamer voorzien van flatscreen tv, een open keuken met vaatwasser en een grote koelkast met vriesvak, 2 of 3 slaapkamers met goede boxspringbedden, een badkamer met apart bad en een aparte douche en een beschutte tuin die jou de nodige privacy biedt. 

De vakantiehuizen op vakantiepark Park Wijde Aa bieden jou alle comfort of je nu kiest voor een kort of lang verblijf in Nederland. Jouw verblijf op vakantiepark Park Wijde Aa heeft niet alleen als voordeel dat het dichtbij Schiphol ligt, het biedt direct ook de mogelijkheid Nederland van een heel andere kant te ervaren. Fietsen op één van de verhuurfietsen in de prachtige, uitgestrekte polders, langs de fameuze windmolens, genietend van de schitterende Hollandse luchten, die de schilder Van Ruisdael zo pakkend heeft vereeuwigd. Vakantiepark Park Wijde Aa is direct gelegen aan het water 'Wijde Aa'. Je vaart vanuit onze eigen haven zo het Braassemermeer op. Er is niets heerlijker dan gewoon een dagje de Hollandse plassen te verkennen met onze huursloep speciaal voor onze parkgasten.

Vakantiepark als jouw perfecte uitvalsbasis

Kortom, de ligging van vakantiepark Park Wijde Aa dichtbij Schiphol biedt dé perfecte uitvalsbasis voor diverse, uiteenlopende dagjes uit. Of het nu een bezoek is aan onze hoofdstad Amsterdam, een dagje prachtige musea bekijken in Leiden, of de bloemen in Keukenhof aanschouwen; ons park is zeer centraal gelegen in Nederland. Door de vele wandel-, fiets en vaarroutes en de vele uiteenlopende dagjes uit zal zowel de rustzoeker als actieveling zich op vakantiepark Park Wijde Aa zeker vermaken. 

 
 
  1. Vakantiepark dichtbij Schiphol
  2. Ruime, comfortabele vakantiehuizen
  3. Fantastische fiets-, vaar- en wandelmogelijkheden
  4. In de polder, aan het water
  5. Dichtbij Leiden, Amsterdam en Den Haag
 
 

Vakantiehuizen