1. Vakantiepark in de buurt van Schiphol
  2. Comfortabele vakantiehuizen
  3. Zeer centrale ligging

Kleinschalig vakantiepark bij Schiphol

Nederland bezoeken en graag verblijven in een comfortabel, vrijstaand vakantiehuis. Huur dan een vakantiehuis op Park Wijde Aa. Een mooi, goed onderhouden vakantiepark bij Schiphol. Met de auto ben je in ongeveer 20 minuten vanaf Schiphol op ons vakantiepark.

Niet alleen verblijf je op ons vakantiepark in de omgeving van Schiphol, steden als Amsterdam, Leiden en Den Haag bevinden zich om de hoek. Het vakantiepark zelf ligt heerlijk rustig, mooi verscholen in de polder met haar bekende windmolens en fantastische 'Hollandse luchten'. Direct vanaf vakantiepark Park Wijde Aa is de eerste windmolen al zichtbaar. Uiteraard parkeer je jouw auto gratis voor de deur of in de directe nabijheid van jouw vakantiehuis.

 
 

Overnacht in een comfortabel vakantiehuis

Ons vakantiepark bij Schiphol beschikt over volledig ingerichte, vrijstaande vakantiehuizen (1 - 6 personen) voor een uiterst comfortabel en ontspannen verblijf. De vakantiehuizen zijn stuk voor stuk van alle gemakken voorzien. Een ruime woonkamer voorzien van flatscreen tv, een open keuken met vaatwasser en een grote koelkast met vriesvak. 2 of 3 slaapkamers met goede boxspringbedden, een badkamer met apart bad en een aparte douche en een beschutte tuin die de nodige privacy biedt. 

De vakantiehuizen op vakantiepark Park Wijde Aa bieden jou alle comfort of je nu kiest voor een kort of lang verblijf in Nederland. Hoe leuk is het om fietsen te huren en te genieten van de prachtige, uitgestrekte polders. Fietsen langs de bekende windmolens, genietend van de schitterende Hollandse luchten. Vakantiepark Park Wijde Aa is direct gelegen aan het meer 'Wijde Aa'. Je vaart vanuit onze eigen haven zo het Braassemermeer op. Er is niets heerlijker dan gewoon een dagje de Hollandse plassen te verkennen met onze huursloep speciaal voor onze parkgasten.

Vakantiepark als jouw perfecte uitvalsbasis

Kortom, de ligging van ons vakantiepark bij Schiphol biedt dé perfecte uitvalsbasis voor uiteenlopende dagjes uit. Bezoek onze hoofdstad Amsterdam, bekijk prachtige musea in Leiden, of aanschouw de bloemenpracht in Keukenhof in het voorjaar. Door de vele wandel-, fiets- en vaarroutes en de talloze uitstapjes in de direct omgeving vermaakt zowel de rustzoeker als actieveling zich op vakantiepark Park Wijde Aa. 

 
 
  1. Vakantiepark dichtbij Schiphol
  2. Ruime, comfortabele vakantiehuizen
  3. Fantastische fiets-, vaar- en wandelmogelijkheden
  4. In de polder, aan het water
  5. Dichtbij Leiden, Amsterdam en Den Haag