Park Wijde Aa

Jouw vrijstaande vakantiehuis dichtbij Leiden

 • Vrijstaand vakantiehuis
 • Leiden: op fietsafstand
 • Rust & ruimte, midden in de polder
 • Plenty watersport possibilities

Ontdek Leiden vanaf vakantiepark Park Wijde Aa

Leiden is museumstad nummer 2 van Nederland. In deze prachtige stad met vele historische grachtenpanden tref je maar liefst 13 musea op loopafstand van elkaar. Wat dacht je van een bezoek aan Naturalis, Museum Boerhaave of Corpus 'reis door de mens'. 

De musea bieden een gevarieerd aanbod van cultuur, kunst en natuur. De collecties zijn vaak interactief, dus ook voor kinderen leuk om mee te gaan. Leiden ontdekken vanaf het water? Boek dan een rondvaart door de Leidse grachten. Ervaar Leiden van een heel andere kant, een absolute aanrader. Speciaal voor onze parkgasten is er onze huursloep, ontdek Leiden direct vanaf ons vakantiepark op geheel eigen wijze!

 

Mooi ingerichte vakantiehuizen 

Vakantiepark Park Wijde Aa ligt dichtbij Leiden (slechts 10 autominuten). Op het moment dat je de drukte van deze prachtige stad achter je laat en je weer ons polderweggetje opdraait dat naar jouw vakantiehuis op vakantiepark Park Wijde Aa voert, waan je je direct op vakantie! Er echt even tussenuit. Bij ons huur je een comfortabel, vrijstaand vakantiehuis dichtbij Leiden en van alle gemakken voorzien. Jouw auto parkeer je uiteraard gratis (na)bij jouw vakantiehuis. Eenmaal binnen tref je een ruime woonkamer met flatscreen tv en een prettig zittende bank. De open keuken zorgt voor verbinding met de woonkamer en is voorzien van een vaatwasser, grote koelkast en een combimagnetron/oven. Uiteraard beschikt jouw vakantiehuis over snel internet.

Jouw vakatiehuis beschikt over 2 of 3 slaapkamers. Afhankelijk van het type beschikt het vakantiehuis over een slaapkamer en badkamer beneden (type Polder) en/of slaapkamer(s) boven (type Wijde Aa). De slaapkamers hebben boxspringbedden. Jouw badkamer heeft een douche en een apart ligbad. Ons vakantiehuis type Polder Comfort is verder uitgerust met een eigen infraroodsauna. Kortom het is heerlijk vertoeven in de goed uitgeruste vakantiehuizen van Park Wijde Aa dichtbij Leiden, zowel voor een kort verblijf als voor een langverblijf.

 
 

Park Wijde Aa: onthaasten in de polder

Na jouw bezoek aan Leiden staat één ding vast: Leiden is de stad van ontdekkingen. Maar eenmaal op ons vakantiepark is onthaasten aan de orde van de dag. Niks moet, niksen mag. Heerlijk na een inspannend dagje Leiden.

Puf over na jouw bezoek aan Leiden? Ook op Park Wijde Aa is van alles te doen. Wat te denken van even lekker uitwaaien op de dijk, een wandeling over ons struinpad of een verfrissende duik in het meer 'Wijde Aa'. Liever een potje tennis of een rondje op de skelter? Voor actieve vakantiegangers als rustzoekers is op en in de directe omgeving van ons vakantiepark veel te doen.

Dus ben je op zoek naar

 
 • Een vrijstaand, comfortabel vakantiehuis
 • Snel internet
 • Eigen tuin
 • Historische binnenstad van Leiden: op fietsafstand
 • Midden in de natuur & het Groene Hart
 • Volop fiets- en watersportmogelijkheden
 • Met veel rust en ruimte
 • Kom genieten op het kleinschalige vakantiepark Park Wijde Aa
 
 

Park Wijde Aa: dichtbij Leiden