1. Gemoedelijke sfeer
  2. Kleinschalig vakantiepark
  3. Aan het water

Prachtig kleinschalig vakantiepark Zuid-Holland

Heel soms vind je ze nog wel eens, zo'n verborgen parel. Met recht durven wij te zeggen dat Vakantiepark Park Wijde Aa zo'n parel is. Een kleinschalig vakantiepark in Zuid-Holland, Roelofarendsveen. Prachtig centraal gelegen in het Groene Hart, midden in de polders, aan het water en dan ook nog eens dichtbij schitterende steden als Leiden, Amsterdam en Den Haag. Op ons vakantiepark tref je nog die gemoedelijke sfeer, en ervaar je rust en ruimte. Wat wil je nog meer?

De mooie, vrijstaande vakantiehuizen hebben een woonoppervlak van bijna 100 m2. In deze niet-roken vakantiehuizen met fijne tuin is het echt heerlijk recreëren. De vakantiehuizen zijn geschikt voor 1-6 personen en hebben afhankelijk van het type 2 of 3 slaapkamers.

 
 

Verschillende type vakantiehuizen

Op dit kleinschalig vakantiepark Zuid Holland staan verschillende type vakantiehuizen. Zo zijn er vakantiehuizen met een slaapkamer en de badkamer beneden, type Polder. Ook zijn er vakantiehuizen met 2 of 3 slaapkamers boven, type Wijde Aa. Verblijf je liever in een luxe chalet, bekijk dan eens Chalet Randmeer.

Standaard zijn onze vakantiehuizen uitgerust met snel internet. Beschikken de vakantiehuizen allemaal over een goed uitgeruste keuken, een combi-overn magnetron en een vaatwasser. Er gaat tenslotte niets boven een heerlijk, net afgebakken broodje of croissant. De badkamer van onze vakantiehuizen heeft standaard een bad en een badkamer. Het chalet heeft geen bad maar heeft wel weer 2 heerlijke douches.

Bekijk ons aanbod van verschillende type vakantiehuizen eens op jouw gemak en kies dat vakantiehuis dat bij jou past.

 
 

Kleinschalig vakantiepark Zuid-Holland