Park Wijde Aa

Park Wijde Aa, lekker vrij

  • Rust, ruimte, natuur
  • Dichtbij Amsterdam, Leiden, Den Haag
  • Heerlijk fietsen en wandelen
  • Aan het meer Wijde Aa, dichtbij het Braassemermeer
 

Je bent van harte welkom op Park Wijde Aa. Of je nu een comfortabel vakantiehuis of chalet huurt, het water op gaat of de polder intrekt, iedereen heeft hier één ding gemeen: de behoefte om er zo nu en dan eens lekker uit te zijn. Vakantie in een ongedwongen sfeer, op een plek waar nog persoonlijke aandacht is, met volop ruimte en rust. Hier, tussen polder en water, ben je gegarandeerd in jouw element en ervaar je de vrijheid. Park Wijde Aa, lekker vrij, volop genieten!

Ligging van Park Wijde Aa

Overal dichtbij

Dankzij de centrale ligging van Park Wijde Aa is alles in de Randstad gemakkelijk te bereiken. Je kan een dagje naar het strand in Noordwijk of Scheveningen, of gezellig winkelen, een terrasje pakken of musea bezoeken in Amsterdam, Leiden, Rotterdam of Den Haag. Met de auto bereik je deze plaatsen in tien tot dertig minuten.

 
 

Aan het water

Park Wijde Aa ligt letterlijk op de grens van land en water. Boven aan de dijk van het park ligt het water van de Wijde Aa, een meer dat grenst aan het Braassemermeer. Het Braassemermeer is één van de aantrekkelijkste watersportlocaties van Nederland, dus de ligging van Park Wijde Aa is ideaal voor bootbezitters en watersporters. Je kan er heerlijk zeilen en surfen of een een rondje varen met de sloep van ons vakantiepark. Alle Zuid-Hollandse meren zijn gemakkelijk te bereiken. Ook kan je op het vakantiepark vissen, zwemmen of gewoon zonnen en luieren op de dijk.

Actief op en om het park

Voor recreatie hoef je niet altijd ver weg. Op Park Wijde Aa is zowel binnen als buiten genoeg te doen. De tennisbaan, het waterspeeltoestel, de overdekte speelschuur, het struinpad, het water en het speelbos zorgen ervoor dat jij en jouw kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Deze mogelijkheden en de gezellige en verzorgde vakantiehuizen maken van Park Wijde een fantastische vakantiebestemming.

 

In de polder

Onder aan de dijk ligt de Veenderpolder. De rustige ligging van vakantiepark Park Wijde Aa in dit typisch Hollandse polderlandschap van Roelofarendsveen zorgt ervoor dat jij comfortabel kan genieten van de rust en ruimte. Door de centrale ligging in het Groene Hart is ons vakantiepark jouw ideale uitvalsbasis voor het maken van heerlijke fietstochten en mooie wandelingen.

Wij doen onze uiterste best om ervoor te zorgen dat jij volop kan genieten van de ruimte en vrijheid op Park Wijde Aa. Zodat je iedere dag van jouw verblijf denkt: 'Ha, lekker vrij!'. Je bent van harte welkom, we staan graag voor je klaar.

Graag tot binnenkort!

Bart en Hester van Rijn