1. Dichtbij Amsterdam, Leiden, Den Haag
  2. Rust, ruimte, natuur
  3. Aan Wijde Aa, dichtbij Braassemermeer
 

Iedereen is van harte welkom op Park Wijde Aa. Of u nu een luxe vakantiehuis huurt of kampeert, het water op gaat of de polder in, iedereen heeft hier één ding gemeen: de behoefte om er zo nu en dan eens lekker uit te zijn. Vakantie in een ongedwongen sfeer, op een plek waar nog persoonlijke aandacht is, met volop ruimte en rust. Hier, tussen polder en water, bent u in uw element en ervaart u de vrijheid. Park Wijde Aa, lekker vrij!

Ligging van Park Wijde Aa

Overal dichtbij

Dankzij de centrale ligging van Park Wijde Aa is alles in de Randstad gemakkelijk te bereiken. U kunt een dagje naar het strand in Noordwijk of Scheveningen, of gezellig winkelen, een terrasje pakken of musea bezoeken in Amsterdam, Leiden, Rotterdam of Den Haag. Met de auto bereikt u deze steden in twintig tot dertig minuten.

 
 

Aan het water

Park Wijde Aa ligt letterlijk op de grens van land en water. Boven aan de dijk van het park ligt het water van de Wijde Aa, een meer dat grenst aan het Braassemermeer. Het Braassemermeer is één van de aantrekkelijkste watersportlocaties van Nederland, dus de ligging van Park Wijde Aa is ideaal voor bootbezitters en watersporters. U kunt er heerlijk zeilen en surfen of een een rondje varen met de sloep van het park. Alle Zuid-Hollandse meren zijn gemakkelijk te bereiken. Ook kunt u op het park vissen, zwemmen of gewoon zonnen en luieren op de dijk.

Actief op en om het park

Voor recreatie hoeft u niet altijd ver weg. Op Park Wijde Aa is zowel binnen als buiten genoeg te doen. De tennisbaan, kinderspeelplaats, overdekte speelschuur, het struinpad, het water en het wandelbos zorgen ervoor dat u en uw kinderen zich geen moment hoeven vervelen. Deze recreatiemogelijkheden en de gezellige en verzorgde vakantiehuizen en kampeerplaatsen maken van Park Wijde een fijne vakantiebestemming.

 

In de polder

Onder aan de dijk ligt de Veenderpolder. De rustige ligging van Park Wijde Aa in dit typisch Hollandse polderlandschap van Roelofarendsveen zorgt ervoor dat u comfortabel kunt genieten van de rust en ruimte. Door de centrale ligging in het Groene Hart is het vakantiepark de ideale uitvalsbasis voor het maken van heerlijke fietstochten.

Wij doen onze uiterste best ervoor te zorgen dat u volop kunt genieten van de ruimte en vrijheid op Park Wijde Aa. Zodat u iedere dag van uw vakantie denkt: 'Ha, lekker vrij!'. U bent van harte welkom, we staan voor u klaar.

Graag tot binnenkort!

Bart en Hester van Rijn