1. Dichtbij Leiden
  2. Comfortabel vakantiehuis
  3. Gratis parkeren (na)bij vakantiehuis

Park Wijde Aa bij Leiden

Park Wijde Aa in Roelofarendsveen ligt dichtbij Leiden. Ons kleinschalige vakantiepark Park Wijde Aa biedt u de mogelijkheid even heerlijk te ontspannen na of tijdens één of meer dagen intensieve examentraining in Leiden. Middenin de polder even weg van de stadse hectiek. Na thuiskomst op ons park loopt u even de dijk op, neemt u wellicht een duik in de Wijde Aa of wandelt u even over ons struinpad. De volgende dag rijdt u vol energie door het prachtige polderlandschap, binnendoor naar Leiden. Heeft u net even iets meer tijd dan biedt Park Wijde Aa dankzij haar zeer centrale ligging u ook de mogelijkheid om even Amsterdam of het strand aan te doen.

 
 

Uw stijlvolle, vrijstaande vakantiehuis

Uw comfortabele huis met fijne tuin is van alle gemakken voorzien. Het zorgt ervoor dat u weer helemaal tot rust komt na een inspannende trainingsdag. In uw open keuken bereidt u in alle rust, lekkere maaltijden en na het nemen van een verkwikkend bad kunt u er weer volop tegenaan. De afwas verdwijnt uiteraard in de vaatwasser. Ontbijten hoeft niet langer in een eetzaal, maar doet u zoals u dat wilt, bijvoorbeeld aan de ontbijttafel of in uw tuin in de ochtendzon.

Uw slaapkamer is voorzien van goede (boxspring) eenpersoonsbedden en afhankelijk van het type vakantiehuis dat u huurt beschikt uw bungalow over 2 of 3 slaapkamers. Uw badkamer is standaard uitgerust met een ligbad en een separate douche. Kortom even lekker bijkomen in 'uw eigen vakantiehuis' na een drukke cursusdag. 

Op zoek naar nog net iets meer comfort?

Bekijkt u dan eens ons fris ogende, net gerestylde, vakantiehuis type Polder 4 Comfort. Niets is natuurlijk lekkerder dan na een zware dag tentamen training te relaxen in uw eigen infrarood sauna.

Wij verwelkomen u graag op Park Wijde Aa en dragen er graag aan bij dat u weer met plezier en heerlijk uitgerust naar uw examen training gaat!