Park Wijde Aa bij Leiden

Park Wijde Aa in Roelofarendsveen ligt dichtbij Leiden. Middenin de polder even weg van de stadse hectiek. Park Wijde Aa biedt u de mogelijkheid even heerlijk te ontspannen tijdens één of meer dagen intensieve examentraining in Leiden.

Na thuiskomst loopt u even de dijk op, neemt u wellicht een duik in de Wijde Aa of wandelt u even over ons struinpad. De volgende dag rijdt u vol energie door het prachtige polderlandschap, binnendoor naar Leiden.

Uw stijlvolle, vrijstaande vakantiehuis

Uw comfortabele huis met fijne tuin is van alle gemakken voorzien. Het zorgt ervoor dat u weer helemaal tot rust komt na een inspannende trainingsdag.

In uw open keuken bereidt u in alle rust, lekkere maaltijden en na het nemen van een verkwikkend bad kunt u er weer volop tegenaan. De afwas verdwijnt uiteraard in de vaatwasser.

Ontbijten hoeft niet langer in een eetzaal, maar doet u zoals u dat wilt, bijvoorbeeld aan de ontbijttafel of in uw tuin in de ochtendzon.

Uw slaapkamer is voorzien van goede (boxspring) eenpersoonsbedden en afhankelijk van het type vakantiehuis dat u huurt beschikt uw bungalow over 2 of 3 slaapkamers. Uw badkamer is standaard uitgerust met een ligbad en een separate douche. 

Op zoek naar nog net iets meer comfort?

Bekijkt u dan eens ons fris ogende, net gerestylde, vakantiehuis type Polder 4 Comfort. Niets is natuurlijk lekkerder dan na een zware dag tentamen training te relaxen in uw eigen infrarood sauna.

Wij verwelkomen u graag op Park Wijde Aa en dragen er graag aan bij dat u weer met plezier en uitgerust naar uw examen training gaat!  
 

Academiegebouw Leiden

Academiegebouw Leiden

Woonkamer Vakantiehuis Polder 4 Comfort

Vakantiehuis Park Wijde Aa type Polder 4 Comfort

Vakantiehuizen