1. Overnachten in de buurt van Amsterdam
  2. Jouw perfecte uitvalsbasis
  3. Rust en ruimte, middenin de polder

Vakantiehuis in omgeving Amsterdam

Samen genieten van de vele daguitjes die Amsterdam jou te bieden heeft: een rondvaart door de schitterende Amsterdamse grachten met haar historische grachtenpanden, een bezoek brengen aan het Rijksmuseum of wat te denken van een bezoek aan de voetclub Ajax en het Johan Cruijffstadion. Om daarna lekker na te genieten in een comfortabel, vrijstaand vakantiehuis in de buurt van Amsterdam.

Park Wijde Aa, op zo'n 30 minuten van Amtserdam, verhuurt verschillende comfortabele vakantiewoningen die plek bieden aan tot wel zes personen. De vakantiewoningen zijn volledig ingericht en van alle moderne gemakken voorzien. Ieder vakantiehuis heeft bijvoorbeeld een ruime open keuken met inbouwapparatuur, een grote gemeubileerde woonkamer, badkamer met apart bad en aparte douche en comfortabele boxspringbedden in de slaapkamer. In het vakantiehuis type Polder 4 Comfort heb je zelfs de beschikking over een infraroodsauna.

Je kan onze vakantiewoningen voor korte en langere tijd huren, perfect voor een weekendje weg en een bezoek aan Amsterdam of een langere vakantie. De vele activiteiten die je in de directe omgeving van ons vakantiepark kan ondernemen, maken Park Wijde Aa de perfecte vakantieplek voor kinderen en volwassenen. 

 

Rijksmuseum, Amsterdam

Bezoek eens het Rijksmuseum in Amsterdam. Bekijk de prachtige schilderijen van Rembrandt met eigen ogen, waaronder de Nachtwacht. Je raakt niet uitgekeken.
Meer

Van Gogh Museum, Amsterdam

Geniet van de zonnebloemen van Van Gogh en zijn vele andere werken. De grootste collectie van Van Gogh ter wereld, die jouw bezoek meer dan waard is.
Meer

Nemo Science Museum, Amsterdam

Nemo is bij uitstek een museum om kinderen zelf te laten experimenteren met techniek en wetenschap. Handen uit de mouwen en volop genieten maar.
Meer

Vrijstaande vakantiehuizen dichtbij Amsterdam

Op zoek naar een vakantiehuis in de buurt van Amsterdam? De ligging van onze vakantiehuizen in Roelofarendsveen is werkelijk ideaal. Vakantiepark Park Wijde Aa ligt namelijk niet alleen dichtbij Amsterdam, maar ook prachtige steden als Leiden en Den Haag bevinden zich om de hoek.

Vanaf ons vakantiepark ben je in 35-45 minuten in Amsterdam.

Verder zijn ook het strand van Noordwijk en Katwijk, Keukenhof of Madurodam zeker leuke uitstapjes. Direct vanaf het park ontdek je de prachtige polders op de fiets. Of stap je in jouw (eigen) (zeil)boot om het schitterende Hollandse Plassengebied te ontdekken. Het Braassemermeer bereik je in slechts luttele minuten, vanuit onze eigen haven.

Kortom door de centrale ligging van vakantiepark Park Wijde Aa kan je eigenlijk alle kanten op. Heerlijk wandelen op ons struinpad of op de dijk, lekker zeilen of varen, fietsen in de polders of voor de kinderen spelen in de speelschuur of in de natuur.