1. Overnachten in de buurt van Amsterdam
  2. Uw perfecte uitvalsbasis
  3. Rust en ruimte, middenin de polder

Weekend Amsterdam

Park Wijde Aa, gelegen op ongeveer 30 autominuten van Amsterdam, biedt comfortabele, vrijstaande vakantiewoningen aan die u voor zo’n heerlijk weekendje weg kunt boeken.

Onze vakantiewoningen beschikken over een ruime woonkamer met open keuken, badkamer met douche en apart ligbad en slaapkamers met boxspringbedden. De verschillende vakantiewoningen bieden plek aan maximaal 6 personen en voorzien u van alle gemakken.

De ligging van Park Wijde Aa is fantastisch. Ons park ligt onder de rook van Amsterdam, middenin de polder. Vanaf Park Wijde Aa bezoekt u het Rijksmuseum om de Nachtwacht te bewonderen of kunt u de Zonnebloemen in het Van Goghmuseum in het echt gaan bekijken. Toch liever Amsterdam vanaf het water aanschouwen? Een rondvaart op een rondvaartboot behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Dagje Amsterdam: boek een weekendje Park Wijde Aa

Zoekt u een actief weekendje weg met het hele gezin? De vakantiehuizen van Park Wijde Aa zijn een uitstekende uitvalsbasis voor een weekendje weg en uw bezoek aan Amsterdam.

Even genoeg gezien van Amsterdam? Watersporters en rustzoekers kunnen bij ons hun hart ophalen.

Ons park beschikt over een eigen haven, een boothelling en een surfopstapplaats. Op ons park kunt u onze zeilboot of sloep voor een halve of een hele dag huren om de Wijde Aa en het Braassemermeer te ontdekken. Ook kunt u op één van onze huurfietsen lekker fietsen door de prachtige polder. Het strand van Noordwijk op 30 minuten biedt weer heel ander vertier.

Dichterbij huis kunt u direct vanaf ons park vissen of zwemmen in de Wijde Aa. Maar ook even heerlijk uitwaaien op onze dijk of tot rust komen met een goed boek en een glaasje wijn in uw vakantiewoning, is natuurlijk dik genieten.

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen(9)

Locatie Park Wijde Aa