1. Vakantiepark aan het water
  2. Vakantiehuizen en camping
  3. Dichtbij Leiden, Amsterdam en het strand
  4. In Roelofarendsveen, Zuid-Holland

Vakantie boeken doe je bij Park Wijde Aa

Welkom bij Vakantiepark Park Wijde Aa! Ons kleinschalige vakantiepark in Roelofarendsveen ligt zeer centraal in Zuid-Holland. Direct aan het meertje 'Wijde Aa', dichtbij het Braassemermeer en in het Groene Hart is het echt een pareltje in de randstad. Met steden als Leiden, Amsterdam en Den Haag om de hoek is ons vakantieapark de ideale uitvalsbasis voor een stedentrip. Een vakantie boeken hoort een feestje te zijn en het begin van de voorpret. Jouw vakantie boeken is nog nooit zo makkelijk geweest. Op ons vakantiepark tref niet alleen een ruim aanbod van verschillende prachtige vakantiehuizen, ook hebben wij een kleine camping met mooie kampeerplaatsen.

Heerlijk uitwaaien en genieten op het strand van Noordwijk of genieten van de bloemenpracht van Keukenhof behoort vanaf Park Wijde Aa zeker ook tot de mogelijkheden.

 
 

Héél véél te doen in en om het vakantiepark

Een vakantie boeken betekent rekening houden met een ieder, oftewel voor ieder wat wils. Komt dat mooi uit! Op Park Wijde Aa is er genoeg te doen voor de actieveling - tennissen, wandelen, fietsen, watersporten - maar ook de rustzoeker komt niets te kort - luieren op de dijk of in de tuin, struinen over het struinpad, genieten van de rust en de natuur -. 

Eindeloos mooie fietstochten door de polder en langs de mooie molens of lekker op de fiets of met de boot naar Leiden. Shoppen, terrasje pakken, musea bezoeken. Het kan allemaal in de directe omgeving van Park Wijde Aa.  

 

Vakantie boeken: boek Park Wijde Aa!

Jouw ideaal gelegen vakantiepark.

  1. Dichtbij Leiden en Amsterdam
  2. Prachtige fiets-, wandel- en vaartochten
  3. Rust, ruimte en natuur
  4. Dichtbij strand en Keukenhof
  5. Aan het water