1. Dichtbij WV Braassemermeer
  2. Eigen haven
  3. Vakantiewoning huren of kamperen
Zeilen Braassemermeer

Overnachten in de buurt van Watersportvereniging Braassemermeer

In 2018 vierde Watersportvereniging Braassemermeer haar 100 jarig bestaan. 

Mocht u aan één van de zeilactiviteiten van deze watersportvereniging deelnemen en je komt niet uit de buurt, dan is het natuurlijk heerlijk om in de directe omgeving te kunnen overnachten. Je bent van harte welkom in één van onze comfortabele, vrijstaande vakantiehuizen of op onze kleine camping.

Vakantiepark Park Wijde Aa ligt direct aan de Wijde Aa. Wij beschikken over een eigen haven op ons vakantiepark. Wel zo gemakkelijk als je vanuit onze haven direct naar Watersportvereniging Braassemermeer wilt zeilen of varen. 

 

Overnachten op Park Wijde Aa

Onze vrijstaande vakantiehuizen zijn comfortabel ingericht, waarin het goed vertoeven is na een inspannende en ongetwijfeld gezellige dag op het water. De woon- eetkamer beschikt over een bank en gemakkelijke stoelen. De open keuken is standaard onder meer voorzien van een vaatwasser, een combi-magnetron en een grote koelkast met vriesvak. 

De badkamer in onze vakantiehuizen beschikken standaard over een ligbad en een aparte douche. Afhankelijk van het type vakantiehuis beschikt de vakantiewoning over 2 of 3 slaapkamers en is het huis geschikt voor 1 - 6 personen. De slaapkamers beschikken over eenpersoons boxspring bedden.

Wil je een slaapkamer en badkamer op de begane grond, boek dan één van onze vakantiehuizen type Polder.

Liever kamperen?

Dat kan gedurende ons campingseizoen op onze kleinschalige, gezellige kampeerweide met 11 kampeerplaatsen. Onze kampeerplaatsen beschikken ieder over een eigen elektriciteitaansluiting. Op de kampeerweide is één centraal watertappunt. De eenvoudige facilitaire voorzieningen bestaan uit 2 wc's en 2 douches (tegen betaling). Ook heb je tegen betaling een wasmachine en droger tot jouw beschikking.  

Bij minder weer biedt onze stal uitkomst om te koken of om gezamenlijk een spelletje te doen of om even te poolen (tegen betaling).

Veel vertier

Op ons vakantiepark is genoeg te doen voor jong en oud. Wat dacht je van een potje tennis op onze hardcourt tennisbaan of heerlijk uitwaaien op onze dijk. Bij mooi weer neem je uiteraard een verfrissende duik in de Wijde Aa.

Met steden als Leiden, Amsterdam en Den Haag in de directe omgeving zijn er zeer veel uiteenlopende daguitjes te plannen. Wat dacht je van een dagje dierentuin of een bezoek aan van de vele prachtige musea in de buurt.

Wij verwelkomen je graag!