1. Eigen haven
  2. Seizoen ligplaatsen te huur
  3. Met boot op vakantie

Ligplaatsen aan de Wijde Aa en Braassemermeer

U kunt ook met de boot op vakantie naar Park Wijde Aa. In onze haven huurt u eenvoudig een ligplaats voor uw boot (max. 8 meter). U legt aan, loopt de dijk af en bent meteen op uw kampeerplaats of in uw vakantiehuis. Vanaf het water kunt u uitstekend de omgeving verkennen. Leiden, Kaag, Braassemermeer en Westeinderplassen zijn zeer goed en snel bereikbaar vanuit onze haven aan de Wijde Aa.

Gratis ligplaats bij huur vakantiehuis

Op het moment dat u een vakantiehuis bij ons huurt, stellen wij u graag - in overleg - een gratis ligplaats ter beschikking gedurende de duur van uw verblijf.  

Ligplaats huren voor het gehele vaarseizoen?

Park Wijde Aa biedt u ook de mogelijkheid om gedurende het gehele vaarseizoen (april tot en met september) een mooie seizoenligplaats te huren in onze eigen haven op ons vakantiepark. Vanuit onze eigen haven maakt u met uw zeilboot of sloep prachtige tochten naar bijvoorbeeld Leiden, De Kaag, het Braassemermeer en de Westeinderplassen.

Kortom een seizoensligplaats op Park Wijde Aa stelt u in staat het Hollandse Plassen gebied te ontdekken en te ervaren. Eenmaal terug op het vakantiepark geniet u nog even na op de dijk en neemt u bij mooi weer nog even een verkoelende duik in de Wijde Aa vanaf onze zwemsteiger.

Meer informatie?

Mail ons zo concreet mogelijk uw wensen (periode, type boot, afmeting) en wij reageren zo snel mogelijk op uw mail. 

 
Ligplaatsen te huur Wijde Aa Roelofarendsveen
Ligplaatsen sloep, zeilboot huren Roelofarendsveen, verhuur
Ligplaatsen verhuur Roelofarendsveen, zeilboot

Centraal gelegen

Zuid-Holland