Park Wijde Aa

Ligplaats huren

  • Eigen haven
  • Seizoen ligplaatsen te huur
  • Alleen voor meerdere seizoenen
  • Kleine boothelling

Ligplaats huren voor het gehele vaarseizoen?

Vakantiepark Park Wijde Aa biedt jou ook de mogelijkheid om gedurende het gehele vaarseizoen (april tot en met oktober) een mooie seizoenligplaats te huren in onze eigen haven op ons vakantiepark (alleen voor meedere seizoenen). Vanuit onze eigen haven maak je met jouw zeilboot of sloep prachtige tochten naar bijvoorbeeld Leiden, De Kaag, het Braassemermeer en de Westeinderplassen.

Kortom een seizoensligplaats op vakantiepark Park Wijde Aa stelt jou in staat het schitterende Hollandse Plassen gebied te ontdekken en te ervaren. Eenmaal terug op het vakantiepark geniet je uiteraard nog even na op de dijk en neem je bij mooi weer nog even een verkoelende duik in de Wijde Aa vanaf onze zwemsteiger.

Boothelling

Op Park Wijde Aa hebben wij een kleine boothelling voor het te water laten van de kleinere boten. De maten van onze boothelling ziet u op onderstaande foto.

Grotere boten kunnen te water worden gelaten bij de openbare boothelling tegenover Restaurant De Dyck, Woudsedijk-Zuid 43, 2481 NB Woubrugge. Of in overleg met en tegen betaling bij Watersportvereniging Braassemermeer.    

Meer informatie?

Mail ons zo concreet mogelijk jouw wensen (periode, type boot, afmeting) en een foto van de boot en wij reageren zo snel mogelijk.
Wij nemen alleen aanvragen in behandeling voor meerdere seizoenen (2 of meer jaar). Op dit moment hebben wij alleen nog plaats voor sloepen van maximaal 7 meter.

 
Boothelling Park Wijde Aa
 
 
Ligplaatsen te huur Wijde Aa Roelofarendsveen
 
Ligplaatsen verhuur Roelofarendsveen, zeilboot
 

Op vakantie met de boot

Je kan ook met jouw boot op vakantie naar Park Wijde Aa. Je legt aan, loopt de dijk af en bent meteen bij jouw vakantiehuis. Vanaf het water kan je uitstekend de omgeving verkennen. Leiden, Kaag, Braassemermeer en Westeinderplassen zijn zeer goed en snel bereikbaar vanuit onze haven aan de Wijde Aa.

Gratis ligplaats bij huur vakantiehuis

Op het moment dat je een vakantiehuis bij ons huurt, stellen wij jou graag een gratis ligplaats ter beschikking gedurende de duur van jouw verblijf.