1. Eigen haven
  2. Seizoen ligplaatsen te huur
  3. Met boot op vakantie

Ligplaats huren voor het gehele vaarseizoen?

Vakantiepark Park Wijde Aa biedt jou ook de mogelijkheid om gedurende het gehele vaarseizoen (april tot en met oktober) een mooie seizoenligplaats te huren in onze eigen haven op ons vakantiepark. Vanuit onze eigen haven maak je met jouw zeilboot of sloep prachtige tochten naar bijvoorbeeld Leiden, De Kaag, het Braassemermeer en de Westeinderplassen.

Kortom een seizoensligplaats op vakantiepark Park Wijde Aa stelt jou in staat het schitterende Hollandse Plassen gebied te ontdekken en te ervaren. Eenmaal terug op het vakantiepark geniet je uiteraard nog even na op de dijk en neem je bij mooi weer nog even een verkoelende duik in de Wijde Aa vanaf onze zwemsteiger.

Boothelling

Wij hebben een eigen, kleine boothelling om de kleinere boten te water te laten. Grotere boten kunnen te water gelaten worden bij Watersportcentrum Braassemermeer (tegen betaling) of via de boothelling bij De Dijck.   

Meer informatie?

Mail ons zo concreet mogelijk jouw wensen (periode, type boot, afmeting) en een foto van de boot en wij reageren zo snel mogelijk. 

 
 
Ligplaatsen te huur Wijde Aa Roelofarendsveen
 
Ligplaatsen verhuur Roelofarendsveen, zeilboot
 

Ligplaatsen aan de Wijde Aa en Braassemermeer

Je kan ook met de boot op vakantie naar Park Wijde Aa. In onze eigen haven huur je eenvoudig een ligplaats voor jouw boot (max. 8 meter). Je legt aan, loopt de dijk af en bent meteen op jouw kampeerplaats of in jouw vakantiehuis. Vanaf het water kan je uitstekend de omgeving verkennen. Leiden, Kaag, Braassemermeer en Westeinderplassen zijn zeer goed en snel bereikbaar vanuit onze haven aan de Wijde Aa.

Gratis ligplaats bij huur vakantiehuis

Op het moment dat je een vakantiehuis bij ons huurt, stellen wij jou graag - in overleg - een gratis ligplaats ter beschikking gedurende de duur van jouw verblijf.