Privacy Statement

Verwerking en beveiliging van persoonsgegevens
Wanneer u een boeking maakt om op Park Wijde Aa, hebben wij bepaalde gegevens van u nodig. Ook in andere gevallen, zoals bij informatieaanvragen, de administratie omtrent bijvoorbeeld prijsvragen en het bezoeken van onze website(s), verwerken wij gegevens. Hierbij maken wij ook gebruik van derden die bepaalde persoonsgegevens ontvangen en namens Park Wijde Aa verwerken. Dit gebeurt bijvoorbeeld voor de verzending van brochures en mailings of het verwerken van onze gastenenquête. Ingeval van een boeking worden uw gegevens vanzelfsprekend gedeeld met Park Wijde Aa.

Hieronder staat meer uitgebreid beschreven welke gegevens wij kunnen verwerken en wat wij daar mee doen:

Voor- achternaam en geslacht
Om u op het park maar ook in onze verdere communicatie persoonlijk te kunnen aanspreken, gebruiken we graag uw persoonlijke gegevens. Deze zijn vanzelfsprekend ook nodig om uw boeking te kunnen registreren en de gegevens op te nemen in het nachtregister.

Adres, woonplaats en land
De meeste boekingsgegevens sturen wij u per e-mail op. Maar sommige informatie sturen wij naar uw (t)huisadres toe.

Telefoonnummer
Het kan zijn dat wij contact met u op moeten nemen over uw boeking. Wij bellen of mailen nog even als er vragen zijn. Soms bellen we voor aankomst of na afloop om te vragen of alles duidelijk is en of alles naar wens is geweest.

Geboortedata
Degene die een accommodatie boekt bij Park Wijde Aa moet minimaal 18 jaar zijn. Daarom hebben wij geboortedata nodig.

Betaalgegevens
Om uw boeking te kunnen betalen maken wij gebruik van een beveiligde betaalomgeving. Wanneer u met iDeal of overboeking betaalt, worden uw gegevens in onze administratie opgeslagen om de betaling aan uw boeking te kunnen koppelen. Verder gebruiken wij uw bankrekeningnummer alleen wanneer u geld van ons terugkrijgt. Wanneer u met creditcard betaalt, sturen wij uw creditcardgegevens vanuit onze beveiligde omgeving rechtstreeks naar onze credit card partner. Zij voeren onze creditcardbetalingen uit. Hierbij krijgen we uw creditcardgegevens niet te zien. Onze partner vertelt ons alleen of uw betaling is gelukt.

IP-adres
Op internet kijken we mogelijk naar uw IP-adres. Wij onthouden uw voorkeuren en kunnen zo een passend advies geven.

E-mailadres
U krijgt een e-mail over uw reservering, factuur en/of boekingen die u hebt gemaakt. Nieuwsbrieven ontvangt u ook per e-mail. Ontvangt u liever geen nieuwsbrieven en aanbiedingen meer dan kunt u zich gemakkelijk uitschrijven via de link in de nieuwsbrief.

Wij gebruiken uw gegevens voor het volgende

Gastenservice
U kunt met ons bellen, mailen en ons via sociale media benaderen. Om te zorgen dat u uw verhaal geen twee keer hoeft te verhaal, slaan wij gegevens op.

Parken en partners
Uw gegevens worden doorgegeven aan Park Wijde Aa en aan organisaties die activiteiten verrichten in verband met uw boeking. Dit betreft ook partijen die geen onderdeel uitmaken van Park Wijde Aa.

Nieuwsbrieven
U kunt nieuwsbrieven en andere aanbiedingen van ons ontvangen. Voor de inhoud daarvan, kunnen wij kijken naar uw interesses en eerdere boekingen en soms ook naar gegevens van andere bedrijven. Ontvangt u liever geen nieuwsbrieven en aanbiedingen meer dan kan kunt u zich steeds uitschrijven via de link in de nieuwsbrief. U kunt ons dit ook laten weten door een email te sturen naar info@parkwijdeaa.nl

Advies op maat
Als u onze website bezoekt, ons liked op Facebook, een boeking maakt bij ons op het park, onthouden wij wat u leuk vindt. Wij gebruiken uw gegevens ook om onze dienstverlening en websites te verbeteren. En om nuttige advertenties te laten zien op bijvoorbeeld Facebook, Instagram en Twitter. Onder meer wanneer u sociale media gebruikt op verschillende apparaten is het mogelijk dat u deze advertenties ook op deze andere apparaten ziet. Cookies spelen daarbij een rol. Om informatie en aanbiedingen zoveel mogelijk op uw interesse af te stemmen, kunnen wij uw gegevens laten vergelijken of combineren met bij andere bedrijven bekende gegevens. Voor zover wettelijk vereist vraagt Park Wijde Aa uw toestemming, voordat zij uw gegevens aan derden verstrekt.

Contact, inzage, wijzigen of verwijderen gegevens en klanten

Op verzoek zullen wij u aangeven of wij persoonsgegevens van u verwerken. Verder kunt u deze gegevens opvragen, verbeteren, aanvullen, verwijderen of afschermen, bijvoorbeeld als deze feitelijk onjuist zijn.

Mocht u een klacht hebben ten aanzien van de verwerking van uw persoonsgegevens dan kunt u zich ook richten tot de relevante overheidsautoriteit (Autoriteit Persoonsgegevens).

Bewaartermijnen
We zullen uw persoonsgegevens bewaren zo lang dat redelijkerwijs nodig is voor de doeleinden zoals beschreven in dit document. Op basis van onder meer wetgeving kan het echter nodig zijn dat wij gegevens langer bewaren.

Beveiliging gegevens

Wij maken voor de beveiliging van door ons verwerkte persoonsgegevens gebruik van uitgebreide veiligheidsprocedures, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot deze gegevens.

Cookie-beleid 
Park Wijde Aa en derden gebruiken cookies (en andere technieken, gezamenlijk steeds cookies genoemd) om websites te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, sociale media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in.

Een cookie is een klein tekstbestandje dat bij uw bezoek aan een website op uw computer of andere apparatuur wordt geplaatst. Door het plaatsen van deze cookies kan Park Wijde Aa u direct en in de toekomst beter van dienst zijn. Zowel Park Wijde Aa als andere partijen waarmee wij samenwerken (zoals Google) kunnen cookies plaatsen op uw computer en andere apparaten. Park Wijde Aa onderscheidt verschillende soorten cookies:

  • Functionele cookies worden gebruikt om het gebruikersgemak te bevorderen zodat u bijvoorbeeld niet steeds opnieuw een zelfde selectie hoeft te maken of in te loggen als u dat al eerder heeft gedaan.
  • Transactie cookies worden gebruikt als u een boeking heeft gedaan, en indien van toepassing om onze partners commissies uit te betalen.
  • Monitoring/Analytics cookies worden met name door andere partijen geplaatst zoals Google Analytics. Hiermee kan Park Wijde Aa het (be)zoekgedrag in kaart brengen en haar dienstverlening hier op aanpassen zodat we u als (potentiele) gast nog beter van dienst kunnen zijn.
  • Marketing of targeting cookies worden geplaatst om uw interesses te bewaren zodat op en buiten de Park Wijde Aa website(s) aanbiedingen gedaan worden die in het verlengde liggen van uw wensen/interesses. Tevens kan Park Wijde Aa automatisch aanbiedingen niet meer laten zien als u er al gebruik van heeft gemaakt of als u ze al enkele keren heeft gezien. Zonder deze cookies bestaat de kans dat u vaker irrelevante advertenties van ons te zien krijgt. Graag merken wij op dat u ook zonder cookies advertenties van Park Wijde Aa tegen kunt komen.

Welke derde partijen plaatsen Cookies via de website(s) van Park Wijde Aa?
Park Wijde Aa werkt samen met derden partijen op het gebied van social media, bezoekers statistieken, vacature services, advertenties en streaming video die ook cookies plaatsen. Onder meer de volgende bedrijven zijn als zodanig partners van Park Wijde Aa: Google (Plus, Maps, Analytics, Adwords), Bing Search Marketing en Tradetracker.

Heeft u belang bij het plaatsen van cookies? 
Door cookies kunnen wij surfgedrag analyseren en hierdoor aanbiedingen doen die voor u relevant zijn. U krijgt bijvoorbeeld niet elke keer dezelfde aanbieding te zien, die niet bij uw wensen aansluit. We zijn continue bezig onze online service te verbeteren dankzij gegevens die we ontlenen aan trends en gedrag op onze websites. Gebruikt u social media, zoals een Facebook of Twitter profiel, dan zorgen cookies ervoor dat u eenvoudig uw interesses kunt delen zonder elke keer in te moeten loggen. 

Park Wijde Aa streeft naar een zo plezierig mogelijke ervaring. Zowel op onze park(en) als op de website(s). Cookies helpen deze ervaring op de website te verwezenlijken.

Kunt u cookies verwijderen?
U kunt altijd de cookies op uw apparaat verwijderen via uw browser. U kunt ook zelf bepalen of u cookies wilt accepteren. In de meeste webbrowsers worden cookies automatisch geaccepteerd. U kunt uw browser zo instellen dat cookies worden geweigerd. Graag wijzen wij u er op dat het uitzetten van cookies uw gebruik van onze website (en andere websites) kan beperken.

Wijzigingen
Park Wijde Aa behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy statement. Check daarom regelmatig het privacy statement voor een update.