1. Gratis ligplaats bij huur vakantiehuis
  2. Volop watersportmogelijkheden
  3. Direct aan de Wijde Aa, Braassemermeer

Op vakantie met uw eigen boot

Vakantiepark Park Wijde Aa biedt verschillende comfortabele, vrijstaande vakantiehuizen. Op het moment dat u een vakantiehuis bij ons boekt, stellen wij u een gratis ligplaats voor uw boot ter beschikking in onze haven gedurende uw verblijf. Wat is er lekkerder dan na een mooie tocht op het water de dijk af te wandelen richting uw volledig ingerichte, vrijstaande vakantiehuis.

Heerlijk genieten van de rust, de ruimte en de natuur om u heen, midden in het Groene Hart, in Roelofarendsveen. Dat kan op ons kleinschalige vakantiepark Park Wijde Aa. Vanuit onze haven maakt u diverse prachtige dagtochten over de Wijde Aa, het Braassemermeer, de Westeinderplassen en de Kaag. Graag ook eens met uw boot een stad bezoeken? Vanuit onze haven vaart u zo naar Leiden. Een prachtige, oude stad met al haar grachten en historische grachtenpanden. In Leiden legt u uiteraard even aan om één van de vele musea te bezoeken of om gewoon te genieten op een terras of uitgebreid te dineren in een gezellig restaurant. Iets verder weg maar ook vanuit Park Wijde Aa goed te bereiken, is Amsterdam. Onze 24/7 bruisende hoofdstad waar altijd genoeg te beleven en te bekijken is.

 
Vakantiepark Wijde Aa, Vakantiehuis Polder 4 Comfort
Park Wijde Aa, vakantiehuis type Wijde Aa 6 Modern
Genieten direct aan de Wijde Aa
 

Vakantiepark Park Wijde Aa

Teruggekomen op ons vakantiepark is er voor zowel de actieve vakantiegangers als de rustzoekers onder u genoeg te doen. Lekker nagenieten met een glaasje wijn in uw eigen zonnige tuin met een goed boek of even luieren op de dijk, kijkend naar de voorbijgaande bootjes.

Uiteraard staat het u vrij om een balletje te slaan op ons gratis hardcourt tennisbaan, uw golfswing te verbeteren in één van golfafslagplaatsen of te voetballen op het voetbalveld. Uw kinderen zullen zich ook geen moment vervelen. Lekker het vakantiepark verkennen met de gratis skelters, spelen met nieuw gemaakte vriendjes of vriendinnetjes in de speelschuur of even poolen in onze stal.

Ontspannen in uw mooie vakantiehuis

Alle vakantiehuizen zijn standaard van alle gemakken voorzien. Onze vrijstaande vakantiehuizen zijn er voor 1-6 personen. De vakantiebungalows hebben een ruime, lichte woonkamer met een goed uitgeruste open keuken. De open keuken beschikt onder meer over een grote koelkast met vriesvak, een vaatwasser, 4-pits gasfornuis en een combi-magnetron. Op basis van uw keuze heeft uw vakantiehuis 2 of 3 slaapkamers. De slaapkamers zijn voorzien van goede 1-persoons bedden. Al onze vakantiehuizen hebben een ligbad en een aparte douche. Het vakantiehuis type Polder beschikt over een slaap- en badkamer op de begane grond. Het vakantiehuis type Polder 4 Comfort heeft ook nog eens een eigen infraroodsauna.

 
 

Gelegen direct aan het water, de Wijde Aa