Park Wijde Aa

Twee golfafslagplaatsen

  • Gratis golfafslagplaats
  • Werken aan uw swing
  • Dichtbij twee 18-holes golfbanen

Golfafslagplaats

Altijd al in alle rust jouw golfswing willen verbeteren? Dat kan tijdens jouw verblijf op vakantiepark Park Wijde Aa. Wij beschikken over een golfafslagplaats op ons vakantiepark waar je gedurende jouw verblijf geheel kosteloos gebruik van kan maken. Het enige dat je zelf meeneemt zijn jouw golfclubs en uiteraard genoeg golfballetjes om jouw swing eindeloos te kunnen oefenen.

Klaar voor het echte werk?

Nadat je in alle rust de nodige ballen hebt weggeslagen op onnze golfafslagplaats en jij jouw golfswing weer perfect onder de knie hebt, is het natuurlijk tijd voor het echte werk. En ook dan ben je bij Park Wijde Aa aan het juiste adres. In de nabijheid van ons vakantiepark in het Groene Hart bevinden zich 2 prachtige golfclubs, met ieder maar liefst 27 holes

Beide golfbanen bieden zowel voor de beginnende als de meer gevorderde golfliefhebber voldoende uitdaging. Gedurende jouw 18 holes is het dik genieten van de prachtige afwisselende holes. Napraten en nagenieten doe je uiteraard op het terras van de golfclub of in de fijne restaurants.

 
 
Golfafslagplaats Park Wijde Aa

Bekijk vergelijkbare faciliteiten