Park Wijde Aa
J.V. "Mooie ligging aan het water!"

Comfortabele - vrijstaande - vakantiehuizen

Kom genieten van de rust en de ruimte

Reserveer jouw vrijstaande vakantiehuis
Jeroen V. "Leuke gezellige camping met heerlijke ligging aan de dijk en water."

Genieten aan het water!

Midden in de polder

Lees meer
Anja V. "De ruimte, omgeving en ligging. We hebben het prima naar ons zin gehad."

Lekker genieten in jouw vrijstaande vakantiehuis

Park Wijde Aa heerlijk centraal gelegen

Reserveer jouw vrijstaande vakantiehuis
Harrold S. "Mooie ligging! Alles goed bereikbaar."

Prachtig fietsen in de polder

Heerlijk nagenieten in uw stijlvolle vakantiehuis

Reserveer nu uw vakantiehuis

Natuurhuisje

  • Kleinschalig vakantiepark
  • Rust, ruimte en natuur
  • Aan het water
  • Vrijstaande vakantiehuizen

Op zoek naar een natuurhuisje?

Ons knusse vakantiepark ligt midden in de polder in Roelofarendsveen, Zuid-Holland. Direct vanaf het vakantiepark is het heerlijk fietsen in de prachtige omgeving. Maar je kan ook vanaf ons vakantiepark vanuit onze eigen haven direct het water op. Ervaar de natuur en ontdek de Hollandse Plassen. Het mooiste watergebied van Nederland beleef je vanaf Park Wijde Aa. Of waai even lekker uit op onze dijk, kinderen kunnen heerlijk kind zijn in ons speelbos. Gezellig samen hutten bouwen. 

Jouw natuurhuisje

De vakantiehuizen op ons goed onderhouden, kleinschalige vakantiepark liggen allemaal vrijstaand en hebben allemaal een eigen tuin. Eenmaal binnen is jouw natuurhuisje natuurlijk van alle gemakken voorzien. Een ruime, tuingerichte woon/eetkamer met open keuken. In de keuken bereid je net als thuis heerlijke maaltijden in een handomdraai. Je beschikt over een 4-pits gasfornuis, een ruime koelkast met vriesvak, combi magnetron/oven en natuurlijk mag ook een vaatwasser niet ontbreken.

Afhankelijk van jouw keuze heeft het natuurhuisje een slaapkamer boven en beneden of alle slaapkamers boven. Ons type Polder 4 Plus heeft zelfs 2 badkamers, een slaapkamer boven en een slaapkamer beneden. Ideaal voor stelletjes of gezinnen die graag voor de kinderen een eigen badkamer willen. 

Rondom ons vakantiepark ligt een struinpad, waar prachtige paddestoelen en verschillende vogelsoorten te bewonderen zijn. Als je geluk hebt, spot je zelfs uilen.

Fiets- en bootverhuur aan onze parkgasten

Speciaal voor onze parkgasten hebben wij fietsen, een sloep of een zeilboot te huur tegen scherpe prijzen. Geniet van de natuur, de rust en de ruimte en huur bij ons voor voor één of meer dagen. Trek er gezellig samen op uit! Wist je dat je per fiets ook naar het strand van Noordwijk kan fietsen of Keukenhof kan bezoeken?

Samengevat

  • Vrijstaande vakantiehuizen met eigen tuin
  • In het Groene Hart
  • Rust, ruimte, natuur
  • Aan het water
  • In de polder
  • Fiets, sloep- en zeilbootboot verhuur voor parkgasten

Prachtig gelegen in het Groene Hart