Park Wijde Aa

Sloepverhuur aan parkgasten

 
  • Sloepverhuur speciaal voor parkgasten
  • Prachtig vaargebied
  • Verken de Hollandse Plassen

Heerlijk erop uit met de huursloep?

De sloep van Park Wijde Aa maakt het voor jou als parkgast mogelijk. Onze sloep is uitgerust met een rustige dieselmotor en biedt ruimte aan maximaal 6 personen. Maak een indrukwekkende tocht langs Leiden, de Kaag, het Braassemermeer of de Westeinderplassen. Een buitje onderweg? Geen nood, je trekt eenvoudig de kap dicht en blijft droog. Bij het huren van de sloep krijg je een tas mee met daarin een logboek met ervaringen van jouw voorgangers, vaarroutes en de waterkaart van de omgeving.

Ervaar de rust en geniet van de natuur op het water

Vanaf het water ziet alles er anders uit. Je vaart dwars door het Groene Hart en vanaf de Wijde Aa zijn verschillende steden en dorpen in de Randstad zeer goed bereikbaar. Of vaar de tulpenroute (ongeveer 2,5 - 3 uur varen vanaf ons vakantiepark). Ontdek verhalen die de Veense polder bijzonder maken, vertelt op borden langs de route op bijzondere plekken in de vorm van inspirerende weetjes, feiten en anekdotes.

Tarieven

Speciaal voor onze parkgasten kan je onze sloep voor maximaal 6 personen huren en vanuit onze haven aan de Wijde Aa gemakkelijk varen door de Hollandse Plassen of bijvoorbeeld naar Leiden.

€ 60,00 (09.30 - 13.30 uur)

€ 80,- (14.00 - 19.00 uur)

€ 130,- (09.30 - 19.00 uur)

Reserveren

Zin om er eens lekker uit te gaan? Loop dan even tijdens onze openingstijden binnen bij onze receptie om onze sloep te reserveren. Voor vertrek leggen we je uiteraard uit hoe met de sloep om te gaan. Verhuur van sloep is van april tot en met half oktober.

 
 

Bekijk vergelijkbare faciliteiten