1. Perfect voor stedenbezoek
  2. Veel watersportmogelijkheden
  3. Fiets- en wandeltochten

Fantastisch centrale ligging

Ons mooie, kleinschalige vakantiepark bevindt zich in Roelofarendsveen, Zuid-Holland. Steden als Amsterdam, Den Haag en Leiden liggen allemaal op steenworp afstand. Een verblijf op ons vakantiepark betekent een grote verscheidenheid aan uitstekende musea in jouw directe omgeving. Maar onze directe omgeving biedt zoveel meer. Wat te denken van de vele prachtige fiets- en wandeltochten door het Groene Hart, naar Keukenhof of naar de kust.

Kortom als je houdt van een mooie, rustige waterrijke omgeving met heel veel te doen in de directe omgeving, boek dan jouw verblijf op Park Wijde Aa. Op het moment dat je het landweggetje opdraait naar ons vakantiepark, waan jij je direct op vakantie. Park Wijde Aa, er echt even tussenuit! 

 

Musea

Rijksmuseum Boerhaave

Bezoek samen met jouw kinderen dit interactieve en leerzame museum over de wetenschap. Zien, doen en samen leren. Op steenworp afstand van ons vakantiepark.
Meer

Museum Volkenkunde

Een museum met interessante, prachtige, steeds wisselende exposities over mensen. Gelegen in de gezellige stad Leiden met haar historische binnenstad.
Meer

Corpus

Maak een onvergetelijke 'reis door de mens', beleef Corpus. Leer hoe je lichaam in elkaar zit, hoe het werkt en hoe je het gezond houdt! Zeer interactief.
Meer

Naturalis

Binnenkort ontdek je in Naturalis de wonderlijke wereld van de natuur. Ga met het hele gezin op ontdekkingstocht. En aanschouw T. rex Trix met eigen ogen!
Meer

Rijksmuseum

Bezoek eens het Rijksmuseum in Amsterdam. Bekijk de prachtige schilderijen van Rembrandt met eigen ogen, waaronder de Nachtwacht. Je raakt niet uitgekeken.
Meer

Van Gogh Museum

Geniet van de zonnebloemen van Van Gogh en zijn vele andere werken. De grootste collectie van Van Gogh ter wereld, die jouw bezoek meer dan waard is.
Meer

Anne Frank Huis

Het Anne Frank Huis is een museum met een verhaal. Het dagboek van Anne Frank wereldberoemd: wat ze denkt, voelt en een verslag van gebeurtenissen in het Achterhuis.
Meer

Museon

Het Museon is een, ook voor kinderen, populair wetenschappelijk museum in Den Haag. Wisselende exposities. Ideaal te combineren met een bezoek aan het Omniversum.
Meer

Nemo Science Museum

Nemo is bij uitstek een museum om kinderen zelf te laten experimenteren met techniek en wetenschap. Handen uit de mouwen en volop genieten maar.
Meer

Louwman Museum

Bekijk een van de mooiste autocollecties ter wereld in het Louwman Museum in Den Haag. Meer dan 250 automobielen die jong en oud tot de verbeelding spreken.
Meer

Uitstapjes

Keukenhof

Fietsen

Stedenbezoek

Strand

Water(sport)

Restaurants

Tulpenuitjes