In deze 24/7, bruisende hoofdstad van Nederland is altijd iets te beleven of het nu gaat om een bezoek aan het Rijksmuseum of het Anne Frankhuis.

  1. Overnachten in de buurt van Amsterdam
  2. Uw perfecte uitvalsbasis
  3. Rust en ruimte middenin de polder

Overnachten in de buurt van Amsterdam

Amsterdam anders beleven? Dat kan door een rondvaart door de prachtige Amsterdamse grachten, een bezoek aan de Jordaan of een bezoek aan de Wallen, de bekende rosse buurt van Amsterdam.

U kijkt gegarandeerd uw ogen uit in deze prachtige, diverse stad met maar liefst 180 verschillende nationaliteiten.

Overnacht op Park Wijde Aa in een comfortabel vakantiehuis

Park Wijde Aa ligt in de directe omgeving van Amsterdam, op ongeveer 30 minuten rijden en biedt u een prachtige uitvalsbasis voor één of meer dagjes uit in Amsterdam.

Ons park heeft volledig ingerichte en goed uitgeruste vakantiewoningen te huur (1 tot 6 personen) voor een uiterst comfortabel verblijf. Ieder vakantiehuis is van alle gemakken voorzien zoals een open keuken met vaatwasser en een grote koelkast, ruime woonkamer met flatscreen tv (helaas nog geen Duitse en Franse zenders), slaapkamers met heerlijke boxspringbedden, een badkamer met douche en apart bad en een tuin met de nodige privacy.

De vakantiewoningen zijn ideaal voor zowel een korte als een lange vakantie. 

Uw verblijf op Park Wijde Aa biedt u direct de mogelijkheid Nederland van een heel andere kant te ervaren. Fietsen in de prachtige polders, langs de fameuze windmolens, genietend van de prachtige Hollandse luchten, die Van Gogh zo pakkend heeft vereeuwigd.

Of gewoon een dagje de Hollandse wateren verkennen met onze verhuursloep, speciaal voor onze parkgasten. Wist u dat Park Wijde Aa direct gelegen is aan de Wijde Aa en u vanuit onze eigen haven zo het Braassemermeer opvaart.

Liever kamperen met uw eigen caravan, camper of tent? Ook dat kan op één van onze kampeerplaatsen op onze knusse, kleinschalige kampeerweide.

Park Wijde Aa: uw perfecte uitvalsbasis!

Kortom, de ligging van Park Wijde Aa biedt u dé perfecte uitvalsbasis.

Of het nu een dagje Leiden of Den Haag; een dagje strand, Keukenhof of Archeon betreft, ons park is zeer centraal gelegen middenin de Randstad en het Groene Hart.

Dit tezamen met de de vele wandel-, fiets en vaarroutes zorgt ervoor dat zowel de rustzoeker als actieveling zich hier zeker vermaakt. 

Vakantiehuizen