1. Vrijstaand, comfortabel vakantiehuis
  2. Dichtbij Den Haag
  3. Middenin de polder, direct aan het water

Overnachten in omgeving Den Haag

Park Wijde Aa is een kleinschalig familiepark middenin de Randstad. Steden als Den Haag, Leiden en Amsterdam liggen op steenworp afstand. Een dagje naar het strand van Scheveningen of een bezoek aan Keukenhof, door haar ideale ligging is Park Wijde Aa voor u de perfecte uitvalsbasis. Uiteraard is Nederland in het klein, oftewel Madurodam in Den Haag ook zeker de moeite waard. Of wat dacht u van een bezoek aan het historische Binnenhof, het politieke hart van Nederland. Dan kunt u direct aansluitend Vermeers Meisje met de parel bewonderen in het Mauritshuis.

Ook op Park Wijde Aa zelf is genoeg te beleven voor de actieve vakantieganger en de rustzoeker. Door haar ligging direct aan de Wijde Aa zijn er volop watersportmogelijkheden. Heerlijk zeilen of de Hollandse Plassen ontdekken in onze verhuursloep, gewoon lekker een verkoelende duik nemen in de Wijde Aa of uw golfswing verbeteren in onze eigen golf afslagplaats. Of wat te denken van lekker luieren en naar de voorbijgaande bootjes turen op onze dijk, een wandeling maken rondom ons park over het struinpad of even heerlijk onderuit gezakt in een luie stoel een goed boek lezen.

Sfeervolle, vrijstaande vakantiehuizen

Hoe lekker is het om na een dagje stappen in Amsterdam, Den Haag of Leiden heerlijk 'thuis' te komen in uw vakantiehuis. Park Wijde Aa zorgt daarvoor. Onze vakantiehuizen bieden plek aan 1 tot en met 6 personen (afhankelijk van type naar uw keuze). De gezellige woon-eetkamer heeft een comfortabele bank en stoelen. Standaard is ons vakantiehuis uitgerust met een flatscreen tv met digitenne (helaas nog geen Duitse en Franse zenders).

Onze vakantiehuizen beschikken over 2 of 3 slaapkamers. Deze slaapkamers zijn uitgerust met eenpersoons boxspringbedden. De badkamer heeft standaard een ligbad en een aparte douche

Slaapt u graag op de begane grond, dan boekt u gewoon het type Polder. Dit type heeft naast een slaapkamer op de begane grond ook de badkamer op de begane grond. Ons type Wijde Aa 6 beschikt over 3 slaapkamers en een badkamer boven. Kortom, bekijkt u op uw gemak ons aanbod. Er zit altijd wel een vakantiehuis van uw gading tussen. Wij verwelkomen u graag op ons park. 

 
 

Locatie Park Wijde Aa

 

Vakantiehuizen