Holiday Park Wijde Aa

Meer met volop watersportmogelijkheden

 
  • Direct aan het water
  • Eigen zwemsteiger
  • Veel watersportmogelijkheden

Wijde Aa: volop watersportmogelijkheden

De Wijde Aa is een langgerekt meer in de gemeente Kaag en Braassem in het noorden van Zuid-Holland. Aan de westkant komt de Wijde Aa uit op de (Kromme) Does bij Hoogmade. Wist je trouwens dat je vandaaruit zo door naar Leiden vaart. Een prachtige stad om eens vanaf het water te bezichtigen. 

Aan de oostkant, ten noorden van Woubrugge, vormt de Wijde Aa een driesprong met de Woudwetering en het Paddegat (Braassemermeer). Tegenwoordig is de Wijde Aa een doorgaande route voor pleziervaart en beroepsvaart van het Braassemermeer naar Hoogmade en Leiden en biedt het veel watersportmogelijkheden.

 

Lekker zwemmen of zeilen

Het meertje is in de zomer een populaire bestemming voor zwemmers, pleziervaart en zeilboten. Vanaf ons vakantiepark heb je als onze gast direct toegang tot het water. Kortom heerlijk zwemmen vanaf de zwemsteiger, lekker varen in onze huurzeilboot of huursloep. Volop genieten!

Direct boeken

Ook zo'n zin gekregen om lekker te zwemmen, te zeilen of te surfen direct vanaf ons vakantiepark?! Boek dan nu direct één van onze mooie accommodaties.

 
 

Bekijk vergelijkbare faciliteiten