1. Dichtbij Amsterdam
  2. Uw perfecte uitvalsbasis
  3. Comfortabele vakantiewoningen

Vakantiepark in de omgeving van Amsterdam

Park Wijde Aa is een prachtig, zeer centraal gelegen vakantiepark in de buurt van Amsterdam (40 autominuten). Naast Amsterdam liggen ook steden als Leiden (15 autominuten), Den Haag (30 autominuten) en Alphen aan den Rijn (20 autominuten) op korte afstand van ons park.

Park Wijde Aa is een kleinschalig vakantiepark, middenin de polder. Door haar centrale ligging in de randstad en het Groene Hart is Park Wijde Aa uw perfecte uitvalsbasis voor een aantal onvergetelijke dagjes uit in de directe omgeving. 

Ook op het vakantiepark zelf is het nodige te doen voor de actieve vakantieganger maar ook voor de rustzoeker. Heerlijk een rondje wandelen over ons struinpad, een potje tennis op onze tennisbaan of lekker luieren met een goed boek op de dijk of in uw eigen beschutte tuin.

Altijd al eens er een dagje op uit willen gaan op het water? Huur dan onze sloep of zeilboot voor 1 of meer dagen en ontdek wat de Wijde Aa of het Braassemermeer u te bieden heeft. U vaart vanuit onze eigen haven direct de Wijde Aa op.

Vakantiehuis huren 

Onze vakantiehuizen zijn geschikt voor 1 tot en met 6 personen. Al onze comfortabele vakantiehuizen beschikken over een gezellige woon- eetkamer met een open keuken. De keuken is standaard onder meer voorzien van een grote koelkast met vriesvak, een combimagnetron en een vaatwasser. 

De slaapkamers van de vakantiehuizen zijn uitgerust met eenpersoons boxspringbedden. De badkamer beschikt standaard over een douche en een apart bad.

Afhankelijk van het type van uw voorkeur heeft de woning de beschikking over een bad- en een slaapkamer op de begane grond (type Polder). Ons type Wijde Aa 6 Landelijk of modern beschikt over 3 slaapkamers op de eerste verdieping.

Heeft u behoefte aan een vakantiehuis met iets meer comfort dan boekt u ons type Polder 4 comfort. Dit 4 persoonsvakantiehuis beschikt naast een slaapkamer en een badkamer op de begane grond, over een infraroodsauna op de eerste verdieping.

Kortom het door u te huren vakantiehuis is dusdanig comfortabel en ruim dat het u aan niets zal ontbreken tijdens uw verblijf, of dit nu een kort verblijf betreft of een verblijf voor de langere termijn.

Vakantiehuizen

Locatie Park Wijde Aa