1. Dichtbij Leiden
  2. Comfortabele vakantiewoningen
  3. Heerlijk onthaasten

Park Wijde Aa: perfecte uitvalsbasis voor weekendje Leiden

Wilt u op een perfecte locatie overnachten om de stad Leiden en omgeving te ontdekken? Kies dan voor vakantiepark Park Wijde Aa. Dit heerlijke, goed verzorgde vakantiepark met haar comfortabele vakantiehuizen liggen op slechts 10 autominuten van Leiden. Kortom een uitstekende uitvalsbasis voor een weekendje weg en uw bezoek aan Leiden.

Leiden is een monumentenstad en heeft met haar ruime aanbod van 13 prachtige musea genoeg te zien en te doen voor jong en oud. Ook de rondvaart door de Leidse grachten bevelen wij u van harte aan. De historische binnenstad met de schitterende grachtenpanden zijn een lust voor het oog. Een andere absolute aanrader is de hofjeswandeling. Neem een kijkje in één van de vele hofjes en geniet ondertussen van de vele muurgedichten die Leiden rijk is.

Ook de shopliefhebbers zijn in deze stad aan het juiste adres. Vele kleine boetiekjes en grote winkelketens vullen de sfeervolle binnenstad, waardoor u altijd slaagt voor bijvoorbeeld een nieuwe outfit of iets moois voor thuis. 

 

Vakantiepark Park Wijde Aa

Even genoeg van de musea, het gevarieerde winkelaanbod of de Leidse grachten? Rustzoekers, maar ook de actievere vakantieganger kunnen op Park Wijde Aa of in de directe omgeving hun hart ophalen. Zo beschikt Park Wijde Aa over een surfopstapplaats, een eigen haven en een zwemsteiger. Met de bij ons te huren zeilboot of sloep verkent u in een halve of een hele dag de Wijde Aa en het Braassermermeer. Of u ontdekt op één van onze huurfietsen de prachtige polder. Slaat u liever een balletje? Dat kan op onze hardcourt tennisbaan of op onze golfafslagplaats. Het strand van Noordwijk op ongeveer 30 minuten biedt weer heel ander vertier.

Ruime, comfortabele vakantiehuizen te huur

In een vakantiehuis op Park Wijde Aa zal het u aan niets ontbreken. De comfortable vakantiehuizen zijn, afhankelijk van het gekozen type, geschikt voor 1 tot 6 personen. De woon- eetkamer biedt genoeg ruimte voor een gezellig samen zijn met uw familie of vrienden. De open keuken is standaard uitgerust met een vaatwasser, een grote koelkast met vriesvak en een combi-magnetron. 

Geeft u de voorkeur aan beneden slapen, dan boekt u gewoon één van onze vakantiehuizen met een slaap- en badkamer beneden. Bij mooi weer loopt u dan vanuit uw slaapkamer zo de heerlijke tuin in. De badkamer heeft naast een douche ook een apart ligbad. Meer behoefte aan nog net iets meer comfort? Boek dan één van onze vakantiehuizen type comfort. U heeft dan uw eigen infraroodsauna tot uw beschikking.

 
 

Centrale ligging

Park Wijde Aa is fantastisch gelegen middenin de polder en is met haar centrale ligging voor u een fantastische uitvalsbasis om ook steden als Amsterdam of Den Haag te bezichtigen. Ook de Keukenhof behoort sinds jaar en dag in de maanden maart tot en met mei tot één van de favoriete uitstapjes van onze parkgasten.

 

Locatie Park Wijde Aa

 

Vakantiehuizen