Park Wijde Aa

Weekend Leiden

  • Vrijstaande vakantiehuizen
  • Dichtbij Leiden
  • Direct aan het water

Park Wijde Aa: perfecte uitvalsbasis voor een weekend Leiden

Overnachten op een prachtige locatie en de stad Leiden ontdekken? Kies dan voor vakantiepark Park Wijde Aa. Dit kleinschalige, mooi verzorgde vakantiepark met haar comfortabele vakantiehuizen ligt op slechts 10 minuten van Leiden. De uitstekende uitvalsbasis voor een weekend Leiden.

Leiden is een echte monumentenstad. Met maar liefst 13 prachtige musea is er genoeg te zien en te doen voor jong en oud. Ook een rondvaart door de Leidse grachten bevelen wij jou van harte aan. De historische binnenstad met prachtige grachtenpanden zijn een lust voor het oog. Absolute aanrader is de hofjeswandeling. Neem eens een kijkje in één van de vele Leidse hofjes en geniet ondertussen van de vele muurgedichten die Leiden rijk is.

Ook de shopliefhebbers zijn in deze oude stad aan het juiste adres. Vele kleine boetiekjes en grote winkelketens vullen de sfeervolle binnenstad. 

 

Weekend Leiden? Verblijf op vakantiepark Park Wijde Aa

Nagenieten van de vele musea, het gevarieerde winkelaanbod of de Leidse grachten in een comfortabel, ruim en vrijstaand vakantiehuis of chalet? Gedurende jouw weekendje Leiden in een vakantiehuis of chalet op Park Wijde Aa zal het jou aan niets ontbreken. De comfortable vakantiehuizen zijn, afhankelijk van het type, geschikt voor 1 tot 6 personen. De woon- eetkamer biedt genoeg ruimte voor een gezellig samen zijn met familie of vrienden. De open keuken is standaard uitgerust met een vaatwasser, een grote koelkast met vriesvak en een combi-magnetron. De badkamer heeft naast een douche ook een apart ligbad.

Voorkeur voor beneden slapen? Boek dan één van onze vakantiehuizen met een slaap- en badkamer beneden, type Polder 4 Comfort. Bij mooi weer loop je vanuit jouw slaapkamer zo de heerlijke tuin in. Dit vakantiehuis Polder 4 Comfort heeft trouwens ook nog een eigen infraroodsauna, wel zo lekker.

Op en rond vakantiepark Park Wijde Aa

Terug van jouw bezoek aan Leiden kan jij, als actieve vakantieganger, ook op Park Wijde Aa of in de directe omgeving jouw hart ophalen. Zo beschikt vakantiepark Park Wijde Aa over een zwemsteiger, een hardcourt tennisbaan en een eigen haven. Huur onze zeilboot of sloep en verken in een halve of een hele dag de Wijde Aa en het Braassermermeer. Maar je kan uiteraard ook met de sloep naar Leiden varen. Zo ontdek je Leiden op een heel andere, onvergetelijk manier.

Wist je trouwens dat je Leiden vanaf ons vakantiepark ook gemakkelijk per fiets bereikt? Neem lekker jouw fiets mee of huur er één bij onze fietsverhuur speciaal voor parkgasten. En wil je gedurende jouw weekendje Leiden ook nog even het strand aan doen omdat je nu toch in de buurt bent. Het strand van Noordwijk op ongeveer 30 minuten biedt jou deze mogelijkheid en uiteraard weer heel ander vertier.

 
 

Centrale ligging in Het Groene Hart, dichtbij Leiden

Vakantiepark Park Wijde Aa is fantastisch gelegen in Het Groene Hart, middenin de polder. En met haar centrale ligging de perfecte uitvalsbasis voor jouw weekend Leiden. Maar wist je dat ook steden als Amsterdam of Den Haag in de buurt liggen. Ook Keukenhof behoort sinds jaar en dag tot één van de favoriete uitstapjes van onze parkgasten.

 
 

Zoek & Boek