1. Dichtbij Keukenhof
  2. Vrijstaande, comfortabele vakantiehuizen
  3. Zeer centraal gelegen vakantiepark

Bezoek het mooiste lentepark ter wereld: Keukenhof

De plek om te genieten van miljoenen bloeiende narcissen, tulpen, hyacinten en andere bloembollen is Keukenhof (21-03-19 t/m 19-05-19, nu gesloten). Dit park biedt u een unieke kleur- en geurbeleving met verrassende inspiratietuinen, spectaculaire evenementen en meer dan 20 bruisende bloemenshows.

Keukenhof staat garant voor een dag vol plezier voor jong en oud. Ontdek de omgeving op z'n Hollands, per fiets of stap aan boord van een fluisterboot voor een magnifieke tocht langs de bollenvelden. Speciaal voor kinderen heeft Keukenhof een speurtocht die hen langs de mooiste plekjes in het park leidt, een speel- en dierenweide, een doolhof en een Nijntje speeltuin.

 
 

Boek nu uw fraaie, vrijstaande vakantiehuis op Park Wijde Aa

Park Wijde Aa is een kleinschalig, zeer centraal gelegen vakantiepark met vrijstaande vakantiehuizen in de buurt van Keukenhof. De vakantiehuizen zijn standaard goed uitgerust. Het zal u dan ook aan niets ontbreken. Na uw bezoek aan Keukenhof (21-03-19 t/m 19-05-19) is het heerlijk 'thuiskomen'. De woon- eetkamer biedt u alle comfort. In de open keuken met vaatwasser, combi-magnetron en grote koelkast met vriesvak maakt u een heerlijk diner. 

Al onze vakantiehuizen zijn standaard uitgerust met een aparte douche en een ligbad. Vakantiewoning type Polder beschikt over een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De éénpersoons boxspringbedden zorgen voor een goede nachtrust. Onze vakantiehuizen bieden afhankelijk van het door u gekozen type onderdak aan maximaal 4 tot en met 6 personen.  

Genoeg te doen op en rond het park

Vakantiepark Wijde Aa ligt middenin de polder, het Groene Hart. Houdt u ervan om de omgeving per fiets te verkennen, dan bent u bij ons aan het goede adres. Liever de omgeving per sloep of zeilboot verkennen? Met onze verhuur sloep en/of zeilboot behoort ook dat voor u tot de mogelijkheden. 

Kinderen kunnen op Park Wijde Aa nog lekker kind zijn. Niks moet, niksen mag. Lekker aan de waterkant kikkers vangen in één van de vele slootjes, zwemmen in de Wijde Aa of lekker een potje tennissen op onze tennisbaan of trek erop uit met één van onze skelters. Een dagje wat minder fraai weer? Onze speelschuur met een timmerhoek, mini-podium, tafeltennistafel of pooltafel bieden uitkomst.

Ook zo'n zin gekregen in een weekendje, weekje of een langer verblijf op Park Wijde Aa. Reserveer dan snel één van onze stijlvolle, vrijstaande vakantiehuizen.

 
 

Locatie Park Wijde Aa

 

Vakantiehuizen