1. Vakantiepark midden in de polder
 2. Kleinschalig
 3. Vrijstaande vakantiehuizen (minimaal 5 meter van elkaar)
 4. Wandelen, fietsen & watersporten
 5. Rust en ruimte in de natuur
 

Tijdelijke huisvesting nodigi?!

Ben je op zoek naar tijdelijke huisvesting in deze onwerkelijke Corona-tijd? Bij Park Wijde Aa ben je voor tijdelijke huisvesting aan het juiste adres. Tijdelijke huisvesting nodig omdat je bijvoorbeeld:

 
 1. Er even langdurig tussenuit wilt en echt even de behoefte hebt aan een 'change of environment'
 2. Juist in deze tijd het woon-werkverkeer van jezelf of jouw medewerkers zo minimaal mogelijk wilt houden, of bijvoorbeeld
 3. Wacht op jouw nieuwe huis of je aan het verbouwen bent
 

Overweeg dan eens tijdelijke huisvesting op Park Wijde Aa. Park Wijde Aa is een mooi, afgelegen gelegen vakantiepark. Midden in de polder tussen de schapen en de koeien. En met steden als Amsterdam, Leiden en Den Haag toch ook weer dichtbij voor als het werk gewoon doorgaat.

 
 

Vrijstaande, ruime vakantiehuizen als tijdelijke huisvesting

Al onze vrijstaande vakantiehuizen liggen op minimaal 5 meter afstand van elkaar. Ook beschikken onze vakantiehuizen allemaal over een eigen, ruime tuin. Hierin kan je even heerlijk buiten zijn, zonder anderen tegen te komen.

Natuurlijk zijn onze vakantiehuizen allemaal goed uitgerust. De ruime, gezellige woonkamer heeft een lekkere bank met flatscreen-tv. De open keuken is voorzien van onder meer een vaatwasser, een grote koelkast en een combi-magnetron-oven. Onze vakantiehuizen hebben 2 of 3 slaapkamers en beschikken over snel internet

 
 

Even lekker uitwaaien?   

Ook dat kan nog in beperkte mate op ons vakantiepark op een verantwoorde manier. Op onze prachtige dijk staat altijd wel een windje, ons struinpad rondom het vakantiepark en ons bos zijn zo maar een paar mogelijkheden om te wandelen. Uiteraard houd jij je daarbij wel strikt aan de RIVM-richtlijnen.

Geen animatie, verminderde speelmogelijkheden en geen restaurant

De speelschuur en skelters zijn helaas niet beschikbaar. Verder hebben wij uiteraard geen animatie en ook geen restaurant. Wel is het natuurlijk mogelijk om een maaltijd te bestellen bij een van de bezorgservices in het dorp. Op die manier steun je direct de lokale ondernemers.

Mogelijkheden tijdelijke huisvesting voor langere periode alleen per mail

Ben je op zoek voor een wat langere periode (verblijf langer dan 3 weken, tot 1 juli of vanaf september). Wij informeren jou, zolang de Corona-periode duurt, graag per mail over jouw tijdelijke huisvesting mogelijkheden. Dit doen wij per mail, gelet op de ongekende telefonische drukte in deze onwerkelijke tijden. Wij vragen daarvoor begrip. 

Kortom Park Wijde Aa ideaal als tijdelijke huisvesting

 1. Vrijstaande vakantiehuizen
 2. In de polder
 3. Vakantiehuizen op minimaal 5 meter afstand van elkaar
 4. Eigen tuin
 5. Snel internet
 6. Mogelijkheden om uit te waaien op onze dijk, ons struinpad, in ons bos 
 7. Contactloze sleuteloverdracht
 8. Contactloze betaling vooraf
 9. Hiswa-Recron corona-protocol van toepassing