Park Wijde Aa

Uitstapje Den Haag

  • Dichtbij Den Haag
  • Park Wijde Aa jouw perfecte uitvalsbasis
  • Comfortabele vakantiehuizen
  • Kleine camping
 

Genieten van Den Haag

Stad van nieuwe stijlen en oude meesters. Van winkels en paleizen. Van exotische keuken en Hollandse vishaven. Van internationale rechtspraak en wijsheid van de straat. Bekijk in het Mauritshuis Vermeers sensuele "Meisje met de parel" naast topstukken van Rembrandt en Jan Steen. 

In één dag nederland bezoeken? Dat kan in Madurodam: Nederland in het klein. Ontdek wat Nederland zo bijzonder maakt. Paleis Noordeinde, de Alkmaarse kaasmarkt en de Keukenhof in één oogopslag.

Top 5 bezienwaardigheden van Den Haag: 

  1. Mauritshuis
  2. Madurodam
  3. Panorama Mesdag
  4. Binnenhof
  5. Heerlijk shoppen

Lekker thuiskomen

En dan is het na een druk dagje genieten in Den Haag ook weer heerlijk 'thuiskomen' bij ons op vakantiepark Park Wijde Aa. Lekker bijkomen en nagenieten in jouw vakantiehuis of op jouw kampeerplaats of toch nog even uitwaaien op onze dijk. De kinderen vermaken zich ondertussen lekker op de skelters, op de tennisbaan of in het bos. En bij mooi weer is het natuurlijk ook heerlijk om nog even een verfrissende duik te nemen in het meer de Wijde Aa.  

Direct boeken

Ook zo'n zin gekregen in een dagje Den Haag?! Boek dan nu direct één van onze mooie accommodaties of kom gezellig kamperen op onze kampeerweide.

 
 
 
Meisje met de Parel, Mauritshuis

670
Johannes Vermeer
Meisje met de parel, c. 1665
Mauritshuis, Den Haag

Accommodaties

Boek nu jouw comfortabele, vrijstaande vakantiehuis of chalet tegen de scherpste prijs. Rust en ruimte in de polder. Dichtbij Amsterdam, Leiden en Den Haag.
 

Camping Park Wijde Aa
Kamperen tussen het poldergroen van het Groene Hart

Kom gezellig kamperen op onze kleine camping Park Wijde Aa. Dichtbij Amsterdam, Leiden, Den Haag en Keukenhof. MiddenIn de polder en direct aan het water!

In de omgeving

Centraal gelegen in de Randstad. Amsterdam, Noordwijk en Leiden op steenworp afstand. En toch ook heerlijk rustig, direct aan het water in de polders.

Bekijk vergelijkbare faciliteiten