Park Wijde Aa

Ontdek het Groene Hart per fiets

 
  • Diverse fietsknooppuntroutes
  • Fietsen in het Groene Hart
  • Op de fiets naar zee

Prachtig fietsgebied

Ons gezellige vakantiepark ligt in het mooie Groene Hart, midden in de polder. Vanaf ons vakantiepark start een aantal schitterende fietsroutes. Deze fietsroutes voeren jou door de polder, langs de vele molens en meren die onze omgeving rijk is. Uiteraard is er onderweg genoeg gelegenheid voor een hapje of een drankje. Een mooie fietsroute is bijvoorbeeld de tulpenroute van ongeveer 30 kilometer. Volg het spoor van de Veenmeermin langs bloeiende poldersagen over tulpen, boeren en tuinders.

Bezoek Keukenhof en Noordwijk aan Zee per fiets

Ben je voornemens om Keukenhof te bezoeken? Vanaf ons vakantiepark is Keukenhof ook prima per fiets te bereiken. Een fietstocht van in totaal ongeveer 40 kilometer brengt je van ons vakantiepark naar Keukenhof en weer terug. Heb je ook geen parkeerproblemen bij Keukenhof, wel zo makkelijk.

Vanaf ons vakantiepark fiets je ook naar het heerlijke brede zandstrand, het mooie duingebied en de zee van Noordwijk. Een afwisselende fietstocht van ongeveer 45 kilometer. 

 
Zuid-Hollandse polder, Roelofarendsveen
 
Zuid-Hollandse polder, Roelofarendsveen
 
Hollandse Plassen

Eigen fietstochten maken en fietsen

Uiteraard is het ook mogelijk om naar één van de vele fietsknooppunten in de buurt te fietsen en vanaf daar prachtige, door jou of een ander, uitgestippelde fietstocht te maken. Ons vakantiepark aan de Aderweg in Roelofarendsveen ligt tussen de fietsknooppunten 32 en 49. Mocht je het leuk vinden om zelf vanaf ons vakantiepark een eigen fietsroute uit te stippelen, kijk dan ook eens op deze handige website. In een handomdraai maak je hier de meest mooie en uiteenlopende fietsroutes.  

Geen eigen fietsen?

Geen probleem. Op ons vakantiepark huur je al een fiets voor € 8,00 per dag of voor € 20,00 voor 3 aaneengesloten dagen.

Mooi, afwisselend fietsgebied

Bekijk vergelijkbare faciliteiten