Park Wijde Aa

Heerlijk wandelen

  • Heerlijk wandelen
  • Direct vanaf het park
  • Prachtige omgeving
  • In het Groene Hart

Wandelen in de polder

Direct vanaf vakantiepark Park Wijde Aa start een leuke wandeling die je vanaf het park door de vlakke polder voert naar Roelofarendsveen. Op de terugweg waai je heerlijk uit langs het Braassemermeer en de dijk. Kortom volop genieten, het hoofd leegmaken en onderweg even bijtanken bij Café De haven of Wagenaar.

Ook loopt wandelroute Wijde Aa direct langs ons vakantiepark. Een fijne wandelroute die je onder meer meeneemt langs de Wijde Aa, voert door Hoogmade en Woubrugge en je laat genieten van het prachtige landschap en de mooie Hollandse luchten. Check bij vertrek wel even of het pontje op deze route ook echt vaart, dit om teleurstellingen te voorkomen.

Er even tussenuit om snel een frisse neus te halen? Rondom om ons vakantiepark hebben wij een heerlijk struinpad aangelegd. Geen gigantische wandeling maar wel lang genoeg om lekker van de buitenlucht en de natuur te genieten. En wat is er leuker om op de dijk even rustig te gaan zitten en te staren naar de voorbij varende bootjes.

 
 

Wandelen in de omgeving   

Door haar centrale ligging is Park Wijde Aa ook jouw ideale uitvalsbasis voor het maken van zeer uiteenlopende wandelingen. Wat dacht je van een strandwandeling van Noordwijk naar Katwijk en weer terug of een fantastische wandeling in het prachtige duin- en bosgebied Meijendel, onderdeel van het Nationaal Park Hollandse Duinen.

Om op een andere dag een schitterende stadswandeling en/of verrassende hofjes wandeling in Leiden te maken. Maar ook een heuse boswandeling op het koninklijk landgoed De Horsten behoort tot één van de vele mogelijkheden, waarna het heerlijk genieten is in het knusse theepaviljoen De Horsten.

Vakantiepark Park Wijde Aa biedt zeer uiteenopende wandelmogelijkheden, voor jong en oud.   

 
 
Bekijk deze mooie route eens, op route.nl vind je nog meer fietsroutes en wandelroutes in Nederland, België en Duitsland
 

Park Wijde Aa: jouw perfecte uitvalsbasis

 

Bekijk vergelijkbare faciliteiten