Op Park Wijde Aa kunnen kinderen lekker kind zijn. Geen grootscheepse animatie maar lekker 'rommelen' aan de waterkant, skelteren of hutten bouwen in het bos

Voor ieder kind wat wils; niks moet, niksen mag

Park Wijde Aa biedt voor kinderen in alle leeftijden genoeg vermaak voor een heerlijke vakantie of een weekendje weg.

Op Park Wijde Aa kunnen kinderen echt kind zijn. Niks moet, niksen mag. Heel bewust hebben bieden wij geen grootschalige animatie aan, maar kunnen kinderen zelf kiezen wat zij op dag gaan doen.

Lekker skelteren

Op ons park hebben wij verschillende soorten skelters, die uw kind gratis kan gebruiken. Samen met zijn of haar broers, zussen of net nieuw gemaakte vriendjes lekker crossen en ons park op hun eigen manier verkennen.

Genoeg van het skelteren? Dan brengt uw kind de skelter gewoon weer terug waar deze vandaan komt, zodat andere kinderen er weer gebruik van kunnen maken.

Onze Speelschuur

Onze speelschuur is speciaal ingericht voor uw kinderen. Uw kind kan daar onder uw begeleiding heerlijk timmeren in onze speciaal daarvoor uitgeruste timmerhoek. De mooiste creaties komen daar tot stand. Lekker zagen, timmeren, gewoon omdat het kan.

Toch liever met broers, zussen of vriendjes een voorstelling geven? Geen probleem, uw kind treft in onze speelschuur een mini-podium waar kinderen samen een voorstelling kunnen opvoeren.

Voor de oudere kinderen staat er een tafeltennistafel en een voetbaltafel voor een gezellig potje tafeltennis of tafelvoetbal.

Uw wat kleinere kinderen kunnen in de speelschuur in het speciaal daarvoor ingerichte mini-huis heerlijk vadertje of moedertje spelen of gewoon een rollenspel waar ze op dat moment zin in hebben.

Net buiten onze speelschuur treft uw kind ons kleine waterspeeltoestel. Lekker zandkastelen bouwen en heerlijk spelen met water.

Onze stal

In de stal is er de mogelijkheid om een (bord)spelletje te spelen of voor de iets oudere kinderen om op onze pooltafel een potje te poolen (betaald).  

Toch liever iets actiever?

Ook dat hoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Op ons voetbalveldje kan lekker een balletje worden getrapt of kan op de tennisbaan gestreden worden voor de eer.

Heeft u kind het warm gekregen van alle inspanning? Dan is het heerlijk zwemmen en afkoelen in de Wijde Aa direct vanaf onze zwemsteiger. 

Wat is er heerlijker om daarna met vriendjes met een schepnetje en een emmer in de hand de slootjes op ons park af te struinen op zoek naar een kikker of andere vormen van leven.

Park Wijde Aa: gegarandeerd volop kinderpret

Kortom een verblijf op Park Wijde Aa is niet alleen voor u aangenaam, uw kind(eren) zullen zich bij ons ook zeker vermaken.

En zeg nu eerlijk: u heeft pas echt vakantie als u weet dat uw kind heerlijk onder de pannen is!

Direct uw vakantiehuis boeken?

Meer over onze vakantiehuizen treft u hier. Mocht u direct willen boeken dan kan dat uiteraard ook, via onze zoek en boek hieronder.

 
Zoek en Boek
 
Zwemmen
Skelteren
Speelschuur
Kikkers vangen
Op het park