Op het park
  1. Sloepverhuur aan parkgasten
  2. Prachtig vaargebied
  3. Verken de Hollandse Plassen

Heerlijk erop uit met de huursloep?

De sloep van Park Wijde Aa maakt het voor u als parkgast mogelijk. Onze sloep is uitgerust met een rustige dieselmotor en biedt ruimte aan maximaal zeven mensen. Maak een indrukwekkende tocht langs Leiden, de Kaag, het Braassemermeer, de Westeinderplassen, of zelfs Amsterdam. Een buitje onderweg? Geen nood, u trekt eenvoudig de kap dicht en blijft droog. Bij het huren van de sloep krijgt u een tas mee met daarin een logboek met ervaringen van uw voorgangers, vaarroutes en de waterkaart van de omgeving.

Ervaar de rust en geniet van de natuur op het water

Vanaf het water ziet alles er anders uit. U vaart dwars door het Groene Hart en vanaf de Wijde Aa zijn verschillende steden en dorpen in de Randstad zeer goed bereikbaar.

Vakantiepark Park Wijde Aa
 
Uitleg Sloep Wijde Aa Bootverhuur
Vakantiepark Park Wijde Aa

Tarieven

Speciaal voor onze parkgasten kunt u met onze sloep voor maximaal 7 personen huren en vanuit onze haven aan de Wijde Aa gemakkelijk varen door de Hollandse Plassen of bijvoorbeeld naar Leiden.

€ 60,00 (09.30 - 13.30 uur)

€ 80,- (14.00 - 19.00 uur)

€ 130,- (09.30 - 19.00 uur)

Reserveren

Zin om er eens lekker uit te gaan? Loop dan even tijdens onze openingstijden binnen bij onze receptie om onze sloep te reserveren. Voor vertrek leggen we je uiteraard uit hoe met de sloep om te gaan. Verhuur van sloep is van april tot en met oktober.

 
Openingstijden receptie
 

Meer Parkfaciliteiten verhuur