Geen eigen boot en toch het water op?

De sloep van Park Wijde Aa maakt het voor u als parkgast mogelijk. Onze sloep is uitgerust met een rustige dieselmotor en biedt ruimte aan zeven mensen.

Maak een indrukwekkende tocht langs Leiden, de Kaag, het Braassemermeer, de Westeinderplassen, of zelfs Amsterdam. Een buitje onderweg? Geen nood, u trekt eenvoudig de kap dicht en blijft droog.

Ervaar de rust en geniet van de natuur op het water

Vanaf het water ziet alles er anders uit. U vaart dwars door het Groene Hart en vanaf de Wijde Aa zijn verschillende steden en dorpen in de Randstad zeer goed bereikbaar.

Tarieven

Speciaal voor onze parkgasten kunt u met onze sloep voor maximaal 7 personen huren en vanuit onze haven aan De Wijde Aa gemakkelijk varen door de Hollandse Plassen.

€ 70,00 per dagdeel (4 uur)

€ 120,- per dag (8 uur)

Reserveren

Zin om er eens lekker uit te gaan? Loop dan even tijdens onze openingstijden binnen bij onze receptie om onze sloep te reserveren. Voor vertrek leggen we je uiteraard uit hoe met de sloep om te gaan. 

 
Openingstijden receptie
 
Braassermermeer Park Wijde Aa Roelofarendsveen
Uitleg Sloep Wijde Aa Bootverhuur
Op het park

Meer Parkfaciliteiten verhuur

Fietsverhuur

Op de fiets dik genieten van van al het moois dat de polder u te bieden heeft? Huur één van onze fietsen voor € 8,00 per dag.

Oplaadpunten elektrische auto

U treft op ons park 2 oplaadpunten voor uw auto aan.

Vergaderen in de Stal

Een vergadering, sessie of training met uw bedrijf? Huur onze vergaderstal. Bekijk de mogelijkheden.