1. Gezellig, kleinschalig vakantiepark
  2. Dichtbij Amsterdam, Leiden, Den Haag
  3. Veel watersportmogelijkheden

Vakantiehuizen bij Park Wijde Aa

Zoekt u een kleinschalig vakantiepark met comfortabele vakantiehuizen? Verblijf dan in één van onze vrijstaande vakantiehuizen op vakantiepark Park Wijde Aa. Park Wijde Aa is een vakantiepark in Zuid-Holland, vlakbij Leiden, Amsterdam en Den Haag, waar u verschillende type vakantiehuizen kunt huren.

Ons waterrijke en gemoedelijke vakantiepark in het prachtige Groene Hart beschikt over uiteenlopende parkfaciliteiten, zoals skelters, open zwemwater met zwemsteiger, hardcourt tennisbaan, multifunctioneel sportveld en een speelschuur met speelfaciliteiten. Dankzij onze centrale ligging is Park Wijde Aa uw ideale uitvalsbasis voor het maken van leuke uitstapjes en stedentrips.

U hebt op ons vakantiepark keuze uit verschillende type vakantiehuizen, zoals een 6-persoons vakantiehuis Wijde Aa 6, een luxe onlangs van binnen gerenoveerd vakantiehuis Polder 4 Comfort met infraroodsauna of een caravriendelijk vakantiehuis. Alle vakantiehuizen hebben een royale tuin en zijn geschikt voor 1-6 personen, afhankelijk van het type. De vakantiehuizen zijn voorzien van een lekkere, ruime woon/eetkamer, een compleet uitgeruste open keuken, 2 of 3 slaapkamers, een compleet interieur, comfortabele bedden en gratis Wifi.

Gratis ligplaats voor uw eigen boot

Op het moment dat u bij ons uw vakantiehuis huurt, mag u uw eigen zeilboot/sloep - in overleg met ons - gratis in onze haven leggen gedurende uw verblijf! 

 
 
 
78 beoordelingen
8,6

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,6.