Vergaderen in de polder

Vergaderingen, sessies of trainingen met uw personeel of managementteam zijn vaak effectiever in een omgeving die mensen een gevoel van vrijheid geeft. Door de ongedwongen en landelijke sfeer in onze vergaderstal raken mensen extra geïnspireerd. Met een aangename locatie legt u de basis voor een succesvolle bijeenkomst.

Veel is mogelijk

De vergaderruimte is per dagdeel te huur. U kunt de ruimte ook meerdere dagen reserveren. In ons basisarrangement verzorgen wij koffie, thee, water en iets lekkers.

Mocht u aanvullende wensen hebben voor overnachting, ontbijt, lunch, diner of een uitje in de polder, dan doen wij u graag een voorstel. Voor elk budget zijn er mogelijkheden.

Faciliteiten in de vergaderruimte

De vergaderstal is voorzien van meubilair, een beamer, geluidsinstallatie, flipover en schrijfgerei.

Interesse?

Voor meer informatie stuurt u ons een mail naar info@parkwijdeaa.nl. Geef daarin zo nauwkeurig mogelijk aan met hoeveel personen u wilt komen, welke datum en beschrijf eventuele wensen van uw kant zo specifiek mogelijk.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

 
Op het park

Meer Parkfaciliteiten verhuur

Fietsverhuur aan parkgasten

Op de fiets dik genieten van van al het moois dat de polder u te bieden heeft? Huur één van onze fietsen voor € 8,00 per dag.

Sloepverhuur aan parkgasten

Speciaal voor onze parkgasten: met onze sloep kunt u vanuit onze haven aan de Wijde Aa direct varen door de Hollandse Plassen.

Zeilboot verhuur aan parkgasten

Speciaal voor onze parkgasten: zin om een dagje te zeilen en niet in de gelegenheid om uw eigen boot mee te nemen. Huur nu onze zeilboot en verken de prachtige Hollandse Plassen.

Oplaadpunten elektrische auto

U treft op ons park 2 oplaadpunten voor uw auto aan.