1. Overnachten in buurt van Schiphol
  2. Comfortabele vakantiehuizen
  3. Zeer centrale ligging

Overnachten in de buurt van Schiphol

Mocht u Nederland willen bezoeken en graag verblijven in een comfortabel vakantiehuis, dan is het huren van een vakantiewoning op Park Wijde Aa een absolute aanrader. Niet alleen verblijft u in de buurt van steden als Amsterdam, Leiden en Den Haag. Ook de bekende polders liggen direct vanaf Park Wijde Aa aan uw voeten. Direct vanaf Park Wijde Aa is de eerste windmolen al zichtbaar.  

 

Overnacht in een comfortabel vakantiehuis

Park Wijde Aa beschikt over volledig ingerichte en goed uitgeruste vakantiewoningen (te huur voor 1 tot 6 personen) voor een uiterst comfortabel en ontspannen verblijf. De vakantiehuizen zijn stuk voor stuk van alle gemakken voorzien, zoals een ruime woonkamer voorzien van flatscreen tv (geen Duitse en Franse zenders), een open keuken met vaatwasser en een grote koelkast met vriesvak, 2 of 3 slaapkamers met goede boxspringbedden, een badkamer met apart bad en een aparte douche en een tuin die u de nodige privacy biedt. 

De vakantiewoningen op Park Wijde Aa bieden u alle comfort of u nu kiest voor een kort of lang verblijf in Nederland. Uw verblijf op Park Wijde Aa biedt u direct de mogelijkheid Nederland van een heel andere kant te ervaren. Fietsen op één van de verhuurfietsen in de prachtige, uitgestrekte polders, langs de fameuze windmolens, genietend van de schitterende Hollandse luchten, die de schilder Van Ruisdael zo pakkend heeft vereeuwigd. Park Wijde Aa is direct gelegen aan de Wijde Aa en u vaart vanuit onze eigen haven zo het Braassemermeer op. Gewoon een dagje de Hollandse plassen verkennen met onze verhuursloep, speciaal voor onze parkgasten.

Park Wijde Aa: uw perfecte uitvalsbasis

Kortom, de ligging van Park Wijde Aa biedt u dé perfecte uitvalsbasis voor diverse, uiteenlopende dagjes uit. Of het nu een bezoek is aan onze hoofdstad Amsterdam, een dagje prachtige musea bekijken in Leiden, of de bloemen in de Keukenhof aanschouwen; ons park is zeer centraal gelegen in Nederland. Door de vele wandel-, fiets en vaarroutes en de vele uiteenlopende dagjes uit zal zowel de rustzoeker als actieveling zich op Park Wijde Aa zeker vermaken. 

 
 

Locatie Park Wijde Aa

 

Vakantiehuizen