1. Overnachten in de buurt van Amsterdam
  2. Jouw perfecte uitvalsbasis
  3. Rust en ruimte, middenin de polder

Vakantiehuisjes in omgeving Amsterdam

In de buurt van Amsterdam kan je heerlijk vakantie vieren in comfortabele vakantiehuisjes. Park Wijde Aa op ongeveer 30 minuten van Amsterdam is de perfecte plek om jouw volgende vakantie of weekendje weg te boeken. Park Wijde Aa beschikt over volledig ingerichte en mooie, vrijstaande vakantiehuisjes.

De grootte van de vakantiehuisjes varieert afhankelijk van het aantal gasten; tot maximaal zes personen kunnen in een vakantiehuisje verblijven. De ruime open keuken, grote zitkamer met eethoek nodigen uit tot gezellige familiediners. De badkamer heeft standaard een apart bad en een aparte douche. De slaapkamers zijn voorzien van boxspringbedden.

Door de centrale ligging van Park Wijde Aa sta je binnen mum van tijd middenin het centrum van Amsterdam, maar ook in de natuur, en met de vele uitgestippelde wandel-, fiets- en vaarroutes kan je makkelijk de directe omgeving verkennen. Ideaal voor de rustzoeker en of de actieve vakantieganger.

 

Ligging vakantiehuisjes nabij Amsterdam

Een gezellig dagje uit naar Amsterdam is snel geregeld. Wat te denken van een bezoek aan de Jordaan, het Van Gogh museum of lekker winkelen in de Kalverstraat en na afloop een drankje drinken op het sfeervolle Rembrandtplein. Om daarna terug te rijden naar vakantiepark Park Wijde Aa middenin de polder, in het Groene Hart. De rust en de ruimte die je bij ons vindt, na jouw bezoek aan onze hoofdstad, zorgen ervoor dat je hier heerlijk kan onthaasten. Met een goed boek in jouw tuin of op onze dijk, kijkend naar de voorbij gaande bootjes is het dik genieten.

Park Wijde Aa is ook de ideale uitvalsbasis voor tal van andere activiteiten. Watersporters kunnen vanaf ons park direct de Wijde Aa en het Braassemermeer op, fietsers verkennen de uitgestrekte polders.

Kortom genieten van al het moois dat Amsterdam jou te bieden heeft en ’s avonds moe maar voldaan in alle comfort slapen in jouw eigen vakantiehuisje. Park Wijde Aa, de perfecte plek voor jouw vakantie.